Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lányt elhívtam találkozni, de visszautasította, még van valahogy esélyem?
De ez nagyon rossz érzés, ha nincs. Korábban már több lánynál éreztem, megtaláltam az igazit, és mindig ez lett a vége. Most legalább beszélünk neten és én szeretnék ebből kihozni minden tőlem telhetőt.
ÉN is arra gondoltam, hogy később hozom fel újra, csak neten viszont sokkal nehezebb vonzalmat kelteni, épp ezért én félig csak egy sima baráti jellegű találkozóra gondoltam.
#4 “neten sokkal nehezebb vonzalmat kelteni”
Ezzel nem értek egyet, én valahogy mindig azt tapasztaltam, hogy akihez élõben vonzódtam, neten/képekrõl is ugyanazt éreztem.
A leírás alapján nem tudom, hogy van-e esélyed, lehet hogy csak bemeséled magadnak, hogy annyi közös van bennetek. Ha nem érzel a részérõl semmilyen érdeklõdést, akkor tényleg nem kéne erõltetni.
Ha úgy utasítana vissza, hogy közben érdeklõdik irántad (van erre is példa), akkor még lenne esély.
Nem tudnék más lányt keresni, úgy érzem, nekem ő kell.
4#: A te esetedben is csak akkor működött, ha jól néz ki a srác, így elhiszem, hogy kép alapján is vonzódtál. Nekem viszont nagyon nem jó a külsőm, így esélytelen lenne vonzalmat keltenem, még élőben is nehéz lenne.
Hát nem igazán érdeklődik mondjuk. :/
"Nem tudnék más lányt keresni, úgy érzem, nekem ő kell."
->Te viszont valószínűleg nem kellesz neki, legalábbis jelen állapotodban biztosan nem.
A lányoknak nem vonzó az, ha egy pasi ennyire rá van szorulva egy nőre. A PUA az ilyen srácokat "needy"-nek nevezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!