Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látezik még normális pasi? Ha igen akkor hol lehet velük találkozni vagy beszálni?
Hány évesnek tetszik lenni?? Mi számodra a normális??
Én (szerintem) az vagyok. 31 éves, hűséges megbìzható odaadó(inkább nem fényezem magam). 182/100 jó fizikumu, nem felfújt(munkám keményebb mint egy konditerem). Van munkám, átlag fizetéssel(keleti régió, pestinek a fele). De sajnos egyszer szerencsétlenség ért ami anyagilag is probléma. Szüleimmel élek, átlagos arcom van.
Erre itt úgy sem kapsz választ.
Mennyi az a túl öreg? Te mennyi vagy ?
Létezik, de a "normális" néha a nőknek túl unalmas, ezért észre sem veszik.
A kérdésed fordítva is feltehettük volna, hisz sajnos a női oldalon is nagyon ritkán találni. Legalábbis én ezt tapasztalom.
Nekem pl évek óta nincs senkim, mert nem találok olyan tulajdonságokkal rendelkező nőt, aki megfogna. És most nem a külsőre gondolok.
Régebben, fiatalként pl szerintem könnyebb volt ismerkedni, kevesebb volt azoknak az aránya, akik 1 éjszakás numerát kerestek, nem volt ennyire előtérben az anyagi helyzet, nem volt ennyire "válogatós" senki, mások voltak az elvárások.
Most, ha épp ismerkedésre adom a fejem, szó szerint fogom néha a fejem, hogy ki milyen társat keres. Minden a pénzről, a hírnévről, a közösségi médiáról és a csücsörítésről szól. Általában pár nap után el is megy a kedvem, és maradok inkább egyedül, hátha észbe kap egyszer a világ, és elindul egy normális irányba (bár kétlem).
31F
Létezik, én több normális férfit is ismerek, az egyik a párom és a legjobb ember, akit ismerek.
22n
Léteznek, de akik ilyenek, pont azért nem kellenek a nőknek, mert: nem szexmániásak, nem idősek-nem fiatalok-nem középidősek, nem gázosak, igazán komolyan gondolná a kapcsolatot és mégsem kellenek senkinek sem:).
Ez a 22-es csapdája:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!