Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan férfi a világon, aki nem a cicababa kategóriájú "nőket" szereti?
Köszi a válaszokat!
Nekem a belső érték a legfontosabb.
Meg,hogy megfogjon benne valami.
Nem kell,hogy kigyúrt macsó legyen,nem érdekel van e kocsija és az sem,hogy mennyire vastag a pénztárcája.
Értsük meg egymást,legyünk egy hullámhosszon. Ne attól kelljen rettegni,hogy mikor lép félre...
Becsüljön meg,szeressen.
Fogadjon el olyannak,amilyen vagyok.
Talán ilyen ember nincs.
Lehet én vagyok régimódi...
Csak boldog szeretnék lenni.
Ennyi
#33 nem terjesztjük egymás közt, hanem ezt látjuk
#38 nem néhány férfi mondja, hanem a többség. A tök átlag nőknél meg látni a sorbanállókat, versenyzőket.
Arányok!
Kedves kérdező!
Szerintem én már beszélgettem Veled privátban, ezek szerint ugyan úgy el vagy “keseredve”. Hidd el, nem minden férfi álma egy cicababa. Férfiaknak is és nőknek is ugyan úgy lehet elvárása.
Nekem annyi elvárásom van, hogy egy nő legyen igényes magára (ezalatt nem azt mondom, hogy dragábbnál drágabb ruhákban, cipőkben), ápoltság és egy lelki támasz, amit bármikor a felém tud támasztani. Ergo ha éppen nem 2 kosárlabda méretű melle, illetve strandlabda nagyságú feneke van sem gond, a főbb szempontokat elmondtam.
Nahát, csak van valaki, akinek nem a külső a minden :D
Igen, van, én is ilyen vagyok, csak nálam valami más okból szokott 1-2 levélváltáson kívül alább maradni minden.
Az okát nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!