Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan férfi a világon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan férfi a világon, aki nem a cicababa kategóriájú "nőket" szereti?

Figyelt kérdés
Hanem az olyan nöket,aki átlagos,de tisztességes,hűséges és tudja mi az az erkölcs.
2018. júl. 20. 15:21
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
97%
Nekem a cicababa: szolárium, tetovált szemöldök-száj, állandó sminkvakolat, mindig miniszoknya vagy cicanadrág, aki közértbe is magassarkúban ugrik le, aki csak mindig arra figyel, hogy a megjelenése tökéletes legyen, aki nem sétál, hanem vonul, hogy na bámuljatok pórnép. A műcsöcs-műszáj már csak hab a tortán.
2018. júl. 20. 17:17
 42/50 anonim ***** válasza:
78%
Ez a 2 csaj atlagos.
2018. júl. 20. 17:17
 43/50 anonim ***** válasza:
46%
Megint az általánosítás..
2018. júl. 20. 17:41
 44/50 anonim ***** válasza:
92%
nekem az a tipus jön be akinek én jövök be
2018. júl. 20. 18:33
 45/50 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nekem a belső érték a legfontosabb.

Meg,hogy megfogjon benne valami.

Nem kell,hogy kigyúrt macsó legyen,nem érdekel van e kocsija és az sem,hogy mennyire vastag a pénztárcája.

Értsük meg egymást,legyünk egy hullámhosszon. Ne attól kelljen rettegni,hogy mikor lép félre...

Becsüljön meg,szeressen.

Fogadjon el olyannak,amilyen vagyok.

Talán ilyen ember nincs.

Lehet én vagyok régimódi...

Csak boldog szeretnék lenni.

Ennyi

2018. júl. 20. 18:46
 46/50 anonim ***** válasza:
46%

#33 nem terjesztjük egymás közt, hanem ezt látjuk

#38 nem néhány férfi mondja, hanem a többség. A tök átlag nőknél meg látni a sorbanállókat, versenyzőket.

Arányok!

2018. júl. 20. 19:14
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Szerintem én már beszélgettem Veled privátban, ezek szerint ugyan úgy el vagy “keseredve”. Hidd el, nem minden férfi álma egy cicababa. Férfiaknak is és nőknek is ugyan úgy lehet elvárása.

Nekem annyi elvárásom van, hogy egy nő legyen igényes magára (ezalatt nem azt mondom, hogy dragábbnál drágabb ruhákban, cipőkben), ápoltság és egy lelki támasz, amit bármikor a felém tud támasztani. Ergo ha éppen nem 2 kosárlabda méretű melle, illetve strandlabda nagyságú feneke van sem gond, a főbb szempontokat elmondtam.

Nahát, csak van valaki, akinek nem a külső a minden :D

2018. júl. 20. 19:32
 48/50 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Amíg társkereséssel foglalkoztam, inkább az átlagos, vagy természetes szépséggel megáldott nőket részesítettem előnyben, nem a cicababákat,de mivel nem jött össze soha senkivel egy normális kapcsolat ezért egy ideje hanyagolom az egészet. Elvagyok itthon egyedül, oda megyek ahova akarok, azt csinálok amit akarok, nem hallgatom, hogy biztos valami nőnél voltál, nincsenek ilyen gondolatok a fejemben,hogy a párom biztos valami palinál volt stb.
2018. júl. 20. 19:45
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
A párom is irtózott a cicababáktól...ok a párom se volt kigyurt izompacsirta viszont én se olyanra vágytam!
2018. júl. 20. 19:51
 50/50 anonim ***** válasza:

Igen, van, én is ilyen vagyok, csak nálam valami más okból szokott 1-2 levélváltáson kívül alább maradni minden.

Az okát nem tudom.

2018. júl. 20. 22:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!