Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan férfi a világon, aki nem a cicababa kategóriájú "nőket" szereti?
Baby, ne húzz fel!
Így is elég volt ez a nap.
Igen, a legtöbb férfi ilyen. Max párszor dugná őket, de a nagyon sminkelteket, plasztikázottakat még ők se. Egyébként ez utóbbiakat, a nők gerjesztik egymás közt, mint ezt a "csak cicababákat szeretik legendákat is.
Persze a bvn-s gyúrógyurkák akikből kiindultok, ők tényleg a cicababákat szeretik, mint ahogy ti ezeket a kokszos károj-okat veszitek észre, az átlag csak kedves barát, vagy nem is látszik.
#33 ez a "kokszos károlyokat veszitek észre" is egy legenda, amit a férfiak terjesztenek egymás között. Mint a nők "csak a cicababákat veszitek észre" legendái.
Szerintem pont te ne mutogass újjal, amikor pontosan ugyanazt csinálod.
"mint ahogy ti ezeket a kokszos károj-okat veszitek észre"
En nem egetnem magam veluk.
#37 és #38 nem értitek. Néhány nő azt mondja, hogy az átlagos férfiaknak is cicababa kell. Néhány férfi azt mondja, az átlagos nőknek is izomtibi kell.
Ez nálatok hogy nem jön ki egálba? Mindkét nem ugyanazért fúj a másikra. Ez ujjal mutogatás és paradoxon. Meddő vita, mert egyik félnek sem lesz soha teljesen igaza.
Kinek mi a cicababa. Van, akinek én is annak számítok, mert sminkelek meg festem a hajam, másnak csak a szoli-műköröm-vakolat-póthaj-seggszáj-műmell szinttől cicababa valaki.
Azért ne szépítsünk, a csinos nőket szeretik. Meg az igényeseket is. Te is szereted az összeszedett, korának megfelelően kinéző és öltözködő pasikat, nem? De az ilyen tultúrbózott szarokat csak a komplexusos gyökerek tartják vonzónak.
Az "átlagos" általában elég nagyvonalúan osztogatott jelző az ilyen lányok körében önmaguk esetén, mint ahogyan a "cicababák" megjelölés is gyakran hajlik önfelmentő degradálásba.
Mit értesz átlagos, és mit cicababa alatt?
Ő például melyik a kettő közül? [link]
Vagy akár ő?:
Ha ezt megmondod, aszerint válaszolok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!