Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan férfi a világon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan férfi a világon, aki nem a cicababa kategóriájú "nőket" szereti?

Figyelt kérdés
Hanem az olyan nöket,aki átlagos,de tisztességes,hűséges és tudja mi az az erkölcs.
2018. júl. 20. 15:21
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
83%
Van.
2018. júl. 20. 16:13
 22/50 anonim ***** válasza:
97%
Mire gondolsz "cicababa" és "átlagos" alatt? Mert sokan egészen érdekesen értelmezik ezeket a fogalmakat.
2018. júl. 20. 16:14
 23/50 anonim ***** válasza:
82%
Nekem még egy szimpla "cicababa" sem jött be, lehetnek akármilyen szépek, ha belül üresek, akkor nem tudok hozzájuk vonzódni. Csak egyetlen cicababának kinéző nő volt, aki vonzott, de ő azért mert kiderült ,hogy teljesen értelmes, normális nő, csak külsőre pont úgy nézett ki, mint az ilyen cicababák, ezért is fontos leszögezni, hogy nem érdemes a külső alapján ítélkezni. Lehet, hogy több normális is volt közöttük, csak nem vettem a fáradtságot, hogy megismerjem őket, mert helyből elkönyveltem őket ostoba libának.
2018. júl. 20. 16:15
 24/50 anonim ***** válasza:
72%

Belsoert is persze, de neked is van szemed, latod,hogy egy fullos no mennyire jobban nez ki a baratnodnel.

Cicababa a tokeletes testu nagymellu(altalaban szilikon) csaj, aki mindig olyan ruhakban jar mintha egy cimlaprol jott volna ki. Legfontosabb elfoglaltsaga a szoli, a kormos, meg a fodrasz

2018. júl. 20. 16:17
 25/50 anonim ***** válasza:
57%
Akkor legyél leszbikus. Aztán gyere vissza pár hónap múltán és "létezik olyan nő, aki nem ilyen és ilyen?" kérdésekkel bombázz.
2018. júl. 20. 16:22
 26/50 anonim ***** válasza:
13%

Én az átlagos nőket kedvelem, de én is csak egy ronda, vékony csóró szűz férfi vagyok.

Gondolom neked a helyes kigyúrt nem szűz cégvezető kell.

2018. júl. 20. 16:25
 27/50 anonim ***** válasza:
83%
En nem vagyok ronda, se csoro, se szuz.(ez nemtom amugy miert jott fel megint)bocs ,ha magamhoz hasonloz keresek. Remelem nem nagy vágyaim vannak
2018. júl. 20. 16:31
 28/50 anonim ***** válasza:
76%

Mer ne leteznenek...rengeteg van!

N26

2018. júl. 20. 16:31
 29/50 anonim ***** válasza:
17%
Nyugi, van ilyen férfi. Sőt, szerintem nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy több mint amennyi " átlagos,de tisztességes,hűséges" nő van aki még szabad. A kérdés inkább az, hogy hogyan találhatna a két csoport egymásra?
2018. júl. 20. 16:34
 30/50 anonim ***** válasza:
29%

Hát igen, jó lenne tudni kinek mi a cicababa, mert egyes nők már azt annak mondják aki 2 hetente fodrászhoz jár meg körmöshöz meg szoliba....

Ettől még nem cicababa valaki csak igényes.

A plasztikázott pics**ák na az már más kategória.

2018. júl. 20. 16:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!