Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan férfi a világon, aki nem a cicababa kategóriájú "nőket" szereti?
Figyelt kérdés
Hanem az olyan nöket,aki átlagos,de tisztességes,hűséges és tudja mi az az erkölcs.2018. júl. 20. 15:21
22/50 anonim válasza:
Mire gondolsz "cicababa" és "átlagos" alatt? Mert sokan egészen érdekesen értelmezik ezeket a fogalmakat.
23/50 anonim válasza:
Nekem még egy szimpla "cicababa" sem jött be, lehetnek akármilyen szépek, ha belül üresek, akkor nem tudok hozzájuk vonzódni. Csak egyetlen cicababának kinéző nő volt, aki vonzott, de ő azért mert kiderült ,hogy teljesen értelmes, normális nő, csak külsőre pont úgy nézett ki, mint az ilyen cicababák, ezért is fontos leszögezni, hogy nem érdemes a külső alapján ítélkezni. Lehet, hogy több normális is volt közöttük, csak nem vettem a fáradtságot, hogy megismerjem őket, mert helyből elkönyveltem őket ostoba libának.
24/50 anonim válasza:
Belsoert is persze, de neked is van szemed, latod,hogy egy fullos no mennyire jobban nez ki a baratnodnel.
Cicababa a tokeletes testu nagymellu(altalaban szilikon) csaj, aki mindig olyan ruhakban jar mintha egy cimlaprol jott volna ki. Legfontosabb elfoglaltsaga a szoli, a kormos, meg a fodrasz
25/50 anonim válasza:
Akkor legyél leszbikus. Aztán gyere vissza pár hónap múltán és "létezik olyan nő, aki nem ilyen és ilyen?" kérdésekkel bombázz.
26/50 anonim válasza:
Én az átlagos nőket kedvelem, de én is csak egy ronda, vékony csóró szűz férfi vagyok.
Gondolom neked a helyes kigyúrt nem szűz cégvezető kell.
27/50 anonim válasza:
En nem vagyok ronda, se csoro, se szuz.(ez nemtom amugy miert jott fel megint)bocs ,ha magamhoz hasonloz keresek. Remelem nem nagy vágyaim vannak
28/50 anonim válasza:
Mer ne leteznenek...rengeteg van!
N26
29/50 anonim válasza:
Nyugi, van ilyen férfi. Sőt, szerintem nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy több mint amennyi " átlagos,de tisztességes,hűséges" nő van aki még szabad. A kérdés inkább az, hogy hogyan találhatna a két csoport egymásra?
30/50 anonim válasza:
Hát igen, jó lenne tudni kinek mi a cicababa, mert egyes nők már azt annak mondják aki 2 hetente fodrászhoz jár meg körmöshöz meg szoliba....
Ettől még nem cicababa valaki csak igényes.
A plasztikázott pics**ák na az már más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!