Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi és nő között lehet csak barátság?
Szakítottam a párommal, és a kollégámmal meg van a közös téma. Először elhitette velem, hogy tetszem neki, aztán mégsem, mert nem az ideallja vagyok. Ami nem baj, csak nem tudom miért hülyített először. Azt is értem, hogy ő nem régiben szakított, friss a dolog. Lelkitámasz vagyok neki, ami nem esik nehezemre. Szeretjük egymás társaságát, sétálunk, beszélhetünk, úgy mond lógunk együtt... De semmi más, szal.. Nem barátság extrákkal, amit én sajnálok, mivel nálam beindult a kémia.
Szerintetek később lehet komolyabb? -vagy első szikra nincs meg, akkor nem is lesz. Vagy csak kéreti magát? -ferfiaknal is van ilyen?
(30f nő vagyok)
Köszi előre is a választ, de csak kíméletesen, please. :)
Lehet a csaj részéről, egy jó csaj és egy töketlen csávó között
másképp nem
Azt akartam írni, amit a többiek.:D Barátok között nincs vágyakozás a másik iránt, sem flört, sem egymás agyának a húzása, sem taktikázás. Akkor sem, ha ellenkező neműek.
Ennek jó vége valószínűleg nem lesz, és pont a "barátság extrákkal" az, amivel csak rontani lehetne a helyzeten. Ha azt mondta, hogy részéről ez nem pálya, akkor fogadd el ezt, és kész, nem éri meg beleélned magad valamibe, hogy aztán komolyabb érzelmek, és végül csalódás kerekedjen ki a történetből.
"A barátság nőkkel csak holdfénye lehet a szerelemnek.
A barátság férfi és nő között azoknak a házassága, akik nem hálhatnak egymással." Renard. Ajánlom megfontolásra ezeket az idézeteket.
Nekem vannak fiu barataim. Soha nem akarunk tobbetegymastol. Megbeszeltuk az elejen.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!