Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti társkeresőn milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti társkeresőn milyen típusú levelekre szoktatok visszaírni egy pasinak?

Figyelt kérdés
2018. júl. 12. 21:14
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Ti vagytok a legjobban felháborodva, mikor nektek nem tetsző nő lájkol vagy ír nektek, úgyhogy nem kell szépíteni. És én se vagyok kövér, fogatlan.
2018. júl. 13. 15:02
 32/40 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a baj, hogy csak a jóképű férfiakkal álltok szóba, hanem hogy folyamatosan kamuztok, hogy a levelek minősége miatt nem válaszoltok, ezzel hülyítve azokat a szerencsétleneket, akik egy választ sem kapnak.
2018. júl. 13. 15:21
 33/40 anonim ***** válasza:
Én najdnem mindenkinek visszaírok, de a pasiknak ez is baj, ugyanis egy pasi, több profillal is rámír. És még neki áll feljebb. Szóval itt minden a pasiknál kezdődik. Ha nem rontanának el mindent.
2018. júl. 13. 17:33
 34/40 anonim ***** válasza:
Az itteni nők mintha egy párhuzamos dimenzióban élnének. Itt mindenki azt állítja, hogy a nem jól kinéző férfiaknak is visszaír, a valóságban pedig soha egy nő sem írt vissza nekem társkeresőn.
2018. júl. 13. 18:51
 35/40 anonim ***** válasza:
Attól hogy lepontozod még sajnos így van, hogy a 20 éves szupermodellek üzijeit várjátok.
2018. júl. 13. 19:13
 36/40 anonim ***** válasza:
Egy, teszem azt, 25 éves, mint például én is, persze, hogy 20 évesek leveleit várja, nem 35+ éves, akár már elvált, gyerekkel egyedül maradt anyákét.
2018. júl. 13. 22:14
 37/40 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy 20 évesként 35+ elvált anyukákkal kéne ismerkedni :D Bár persze tőlem nőként elvárás lenne, hogy a 26 évemmel tapsikoljak a pocakos 45-50+ kétgyerekes apukának, ha éppen az írt rám, de nem fogok. És az üzeneteikre se válaszolok, mivel beállítottam a korosztályt, ami érdekel. Ha ezt se képes megnézni vagy figyelembe venni, akkor így járt.

Amúgy az a vicces, hogy azt írjátok, senki se válaszol. Közben meg más kérdéseknél megy a fikázódás, hogy "nekem csak a ronda, kövér, sovány stb. nők írnak vissza". Nem mondom, lehetnek igények, csak elég érdekes ez a hozzáállás, hogy a nőknek meg nem.

Ha nemleges választ írsz/mondasz a férfiaknak, akkor alig van, aki ezt felnőtt ember módjára meg tudja emészteni, és nem kezd el ócsárolni vagy zaklatni. Nekem több ilyen is volt, aki utána elhordott mindenféle bányarémnek, és öröljek neki, hogy egyáltalán valaki rám írt stb. stb. Hát a fenének sincs erre szüksége.

2018. júl. 13. 22:51
 38/40 anonim ***** válasza:
43%
Igényei mindenkinek vannak, de a nők igényei sokkal magasabbak a külsőt tekintve, mint a férfiaké, ezt akárki beláthatja. Társkeresőn pedig ez különösen igaz.
2018. júl. 14. 09:06
 39/40 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy azt kérné számon egy férfi valakin, ha belájkolja.

Az sem igaz, hogy csak az instalányok, vagy senki. Én például tökéletesen elégedett lennék egy ilyen lány érdeklődésével:

https://www.youtube.com/watch?v=EFJaPOHHYnE

Szerintem legtöbbeknek gyökeresen más a tapasztalata. Ahogyan írtam, van olyan oldal, ami mutatja az olvasatlan levelek számát. Nem láttam nagyon olyan női profilt, ahol ez nullán állna.

2018. júl. 15. 15:16
 40/40 anonim ***** válasza:

Most tuti nekem is van olvasatlan levelem, lehet több is, mivel hónapok óta be se léptem a társkeresőre, annyira elvették a kedvem az egésztől.

Egyébként insta lányok lehet jobban bírják a gyűrődést, azért népszerűbbek. Ők gondolom, nem akadnak ki annyira a sok f.rokfotón, a szexuális ajánlatoktól meg a vén perverzek üzijeitől.

2018. júl. 15. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!