Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti társkeresőn milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti társkeresőn milyen típusú levelekre szoktatok visszaírni egy pasinak?

Figyelt kérdés
2018. júl. 12. 21:14
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
43%
Látom nem sikerült a lényeget felfogni.
2018. júl. 12. 22:10
 12/40 anonim ***** válasza:

"Ezt azért nem lehet összehasonlítani, mert az egyik aktív szereplő, a másik pedig passzív."

Szép nőnek nyilván többen írnak, hiába ő a passzív fél. Általában meg lehet nézni, hogy ki milyen népszerű, és érdekes módon a szebbek népszerűbbek, jobb értékelést kapnak a fotóikra is.

2018. júl. 12. 22:12
 13/40 anonim ***** válasza:
22%
Mert mi a lényeg? Helyes pasinak többen válaszolnak, szép nőnek többen írnak. Nyilván a jó külső mindkét nemnek előny az ismerkedésben.
2018. júl. 12. 22:13
 14/40 anonim ***** válasza:
22%

13-as:

Nem csak előny, hanem elvárás.:)

Ha a férfi nem egy kigyúrt adonisz, aki gazdag családból származik, akkor olyan normális/átlagos nőt sem fog találni magának, aki szóba állna vele. :D F

2018. júl. 12. 22:51
 15/40 anonim ***** válasza:

Nőktől ugyanúgy elvárás a jó külső. Az meg, hogy kinek mi az átlagos, az elég érdekes, pláne itt gyk-n. Csomóan a szép nőket is csak átlagosnak tartják.

A kreatív levél az ugyanaz, mint nőknél a kreatív bemutatkozó szöveg. Elárulom azt se olvassa el a kutya se, vagy legalábbis nem hatja meg, ha kép alapján nem vagy neki vonzó.

2018. júl. 12. 22:56
 16/40 anonim ***** válasza:
10%

"Szép nőnek nyilván többen írnak, hiába ő a passzív fél."

Ez egy dolog. De szerintem aki maga is kezdeményezi az ismerkedést, annak több joga van sikert várni, mint aki csak mások kezdeményezését várja.

2018. júl. 12. 23:19
 17/40 anonim ***** válasza:
Hát én nőként szoktam ráírni férfiakra. Ennek ellenére nem hiszem, hogy jogom van sikert várni. Különben ez egy elterjedt felfogás, hogy "jogom van" erre meg arra, és általában elég érdekes nevelés következménye.
2018. júl. 12. 23:22
 18/40 anonim ***** válasza:
10%

"Nőktől ugyanúgy elvárás a jó külső."

Van olyan oldal, ami mutatja, hány olvasatlan levele van az adott profilnak. Általában 10 felett már csak egy pluszjelet ír, nem számol tovább.

Nem igen láttam még olyan női profilt, ahol az olvasatlan levelek száma ne 10+ lett volna.

2018. júl. 13. 01:57
 19/40 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen akkor volt, amikor hetekig nem léptem be az oldalra. És mondjuk 10-ből 7 az volt hogy, "xy csevegne veled", amit csak a rendszer generál. A fullos nők profiljarol persze nem tudok nyilatkozni, ha valaki elhiszi, hogy ők társkeresőkre szorulnak, akkor irogasson csak nekik.
2018. júl. 13. 06:03
 20/40 anonim ***** válasza:
Aki keveset ír, szolíd fotót mellékelve.
2018. júl. 13. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!