Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem szoktak a csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blazer X kérdése:

Miért nem szoktak a csajok visszaírni a társkeresőn?

Figyelt kérdés

Nem tolakodó szöveggel szoktam ismerkedni, sőt még nem is a legjobb csajoknál szoktam bepróbálkozni, (bár ez egyén kérdése, hogy kinek mi a legjobb) de egyszerűen nem szoktak visszaírni a leveleimre.

Ez miért van, és valahogy el lehet kerülni ezeket a csajokat?

2013. ápr. 29. 19:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Nem lehet. Én elég jó leveleket írok, de így is csak 10-ből 2-3 az, aki visszaír. Persze, mikor még volt fenn képem soha egy lány sem írt vissza.
2013. ápr. 29. 19:51
 2/28 anonim ***** válasza:
Ronda vagy vagy sablonos szövegeket írsz.
2013. ápr. 29. 19:52
 3/28 A kérdező kommentje:
Akkor lehet a képem a gond? De az a baj, hogy én nem voltam soha se fotogén alkat. Még ha fejen állok akkor se tudom, olyan jó pasinak mutatni magad, pedig nem vagyok egy bányarém.
2013. ápr. 29. 19:53
 4/28 anonim ***** válasza:
Számodra létfontosságú,hogy legyen barátnőd? Mert ha nem akkor hagyd a francba az összeset. Még annyit sem érnek,hogy egyáltalán levelet írj nekik.
2013. ápr. 29. 19:54
 5/28 A kérdező kommentje:
Rondának nem hiszem magam, a sablonos szöveg alatt meg azt érted, hogy rá kérdek, hogy szeretne-e velem ismerkedni, ill. még azt szoktam, hogy valamilyen hobbijáról érdeklődnék mint kezdeményező téma, de akkor az is sablon szöveg lenne?
2013. ápr. 29. 19:55
 6/28 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy létfontosságú de szeretnék magam mellé egyet. Szeretném ha összejönne legalább 1 kapcsolat ha nem is több. :)
2013. ápr. 29. 19:56
 7/28 anonim ***** válasza:
Vagy csak szimplán bődületes mennyiségű levelet kapnak és nincs idejük mindre válaszolni, vagy nem vagy benne az első 10-ben mondjuk, akit megtisztelnek vele..
 8/28 anonim ***** válasza:

Véleményem:

Általában azok a csajok nem írnak vissza, akik napi szinten kapnak vagy 10-20 levelet és azért azokra fárasztó tud lenni mindegyikre válaszolni, vagy pedig azok a csajok, akik nem kapcsolat céljából, hanem csak ego növelés céljából vannak fent.

Elkerülni nem lehet őket, ez benne van az internetes társkeresésben. 30N

9/28 anonim ***** válasza:

A kép visz mindent.

lehetsz egy egomán alak, vagy totál hülye, ha jól nézel ki mindig van esélyed. Az emberek döntő többsége külső alapján ítél, szóval írogathatsz akármennyit és akármilyet, legfeljebb azt kapod, hogy "jaj de figyelmes és cuki". Hadd fordítsam ezt le: "tetszik a stílusa, de nem járok vele, mert mit gondolnának rólam a barátaim?"

És igen, ez valóban így megy. Nem olyan párt választanak, aki nekik tetszik, hanem olyat, amilyen a környezetének tetszik.

2013. ápr. 29. 20:01
 10/28 A kérdező kommentje:
Azt megértem, de ha már ennyi mindenkitől kap levelet akkor egyáltalán hogy meg mikor fogja elolvasni azt a levelet amit írtam? Azok a csajok meg akik csak úgy fenn vannak ego növelés céljából, hát... pfff...
2013. ápr. 29. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!