Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem szoktak a csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blazer X kérdése:

Miért nem szoktak a csajok visszaírni a társkeresőn?

Figyelt kérdés

Nem tolakodó szöveggel szoktam ismerkedni, sőt még nem is a legjobb csajoknál szoktam bepróbálkozni, (bár ez egyén kérdése, hogy kinek mi a legjobb) de egyszerűen nem szoktak visszaírni a leveleimre.

Ez miért van, és valahogy el lehet kerülni ezeket a csajokat?

2013. ápr. 29. 19:50
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy valakit érdekelne a képem? (Lehet hogy már láttátok egyszer)
2013. ápr. 29. 20:07
 12/28 anonim ***** válasza:

Hiába pffff-ezel vannak fent mindkét nemnél olyanok, akik csak egot növelnek. Legutóbb nekem az egyik ilyen oldalon azért küldött levelet egy srác, hogy pontozzam már, mert van egy pontverseny és az első szeretne lenni. Persze ezt nem így fogalmazta meg, hanem, hogy ha bejönnék neki, akkor ne válaszlevelet írjak, hanem csak nyomjak neki 5 pontot. Na erre volt a válaszlevelemben a reakcióm, hogy nem pontozok kérésre sem meg sehogy sem, de így meg főleg nem.

Úgyhogy csak ismételni tudom önmagam, hogy nem tudod elkerülni őket. 30N

2013. ápr. 29. 20:09
 13/28 A kérdező kommentje:
Akkor csak imádkozhatok, hogy összejöjjön 1 istenverte kapcsolat egyáltalán. :S Én soha nem voltam ilyen bunkó, szemét semelyik nővel sem, meg én nem vagyok ilyen "pontozhatós" alkat. :)
2013. ápr. 29. 20:16
 14/28 anonim ***** válasza:
Pozitívan állj hozzá és különben is gondolj arra, hogy ha nem írtad volna meg a leveleket, akkor még lépést sem tettél volna annak érdekében, hogy legyen kapcsolatod. Ha nem válaszolnak, hát lépj tovább, majd lesz olyan, aki válaszol. Nem kell rágörcsölni, mert az nem segít. Kitartást! 30N
2013. ápr. 29. 20:28
 15/28 anonim ***** válasza:

Azért mert egy rondácskább lányis kap napi 1-3 levelet, egy átlagos már kb 5öt, egy plázacirmi meg 50et. Nos át kell ütni valahogy ezt a konkurenciát.

Ezért hagytam abba a társkeresőzést.

2013. ápr. 29. 20:39
 16/28 A kérdező kommentje:
Elhiszem és köszönöm a válaszokat, de azért meg röhögöm ezt, hogy még egy nyerítést se tudnak küldeni, vagy röhögve elküldenek melegebb éghajlatra még az is jobb lenne, mint hogy csak így szimplán ignorálnak.
2013. ápr. 29. 20:50
 17/28 anonim ***** válasza:

Én társkeresőn ismertem meg a férjemet. Miután feltettem egy képet magamról, napi 20-30 levelet kaptam. Igen, lehet, hogy bunkó voltam, de nem írtam vissza mindegyiknek.

Nem is csak azért, mert nem volt rá időm, hanem azért, mert nem feleltek meg a kritériumoknak.

Pl. írtam, hogy max. 30 éves legyen, írt 40 éves, elvált pali 2 gyerekkel, hogy ő milyen fiatalos. Lehet, de nem akarok apámmal járni.

Volt olyan, aki az ország túlsó végében lakott.

Vagy írt olyan, aki dohányzott, és én kikötöttem, hogy ne dohányozzon. Egy ilyennek válaszoltam kedvesen, hogy ezért, meg azért nem. De csak győzködött, hogy attól még, hogy cigizik, lehet rendes ember, még a végén én voltam a bunkó.

Elnézést, de van olyan, amit én nem viselek el, miért is kellene? Keressen olyat, aki elviseli.

Aztán feladtam, én nem győzködök senkit. Akiről tudtam, hogy úgysem akarok tőle semmit, inkább nem is válaszoltam.

A kép is nagyon fontos, ha jól nézel ki, szinte bármit írhatsz, ha tetszel a lánynak, válaszolni fog. Helyesírás? Az is elég kiábrándító, ha tele van a leveled hibákkal.

2013. ápr. 29. 22:20
 18/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. :)

Személy szerint én igényes vagyok helyesírás szempontjából, meg próbálok olyan csajokat keresni akiknek megfelelnek az én tulajdonságaim, illetve minél közelebbről próbálok ismerkedni. :)

2013. ápr. 30. 17:53
 19/28 anonim ***** válasza:
Ugyanaz mint a meló keresésnél. Kap a munkáltató 5000 jelentkezőt alig 2 hét alatt, kiválaszt belőle 10et akik szóba jöhetnek, akkor azokkal foglalkozik és nem a maradék 4990nek fogja a "sajnálom, de nem felelt meg" sablon levelet körmölni.
2013. ápr. 30. 18:20
 20/28 anonim ***** válasza:

17-es vagyok. Még annyit, hogy szerintem nem a lányokat kell hibáztatni, mert a fiúk ugyanezt csinálják. Én egy kisvárosban lakom. Amikor regisztráltam, beírtam a keresőbe a kritériumokat, pl. hány éves, milyen magas, lakhely stb.

Kb 10 jelöltet dobott ki. Én írtam mindnek, 2 válaszolt. De én ezen meg sem lepődtem, nem tetszettem neki, hát ez van. Bezzeg az ország túlsó végéből írtak egy csomóan, dehát én nem hiszek a távkapcsolatokban.

Szerintem ne add fel, összejöhet az, csak türelem kell hozzá.

2013. máj. 1. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!