Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresőn ismerkedés? Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn ismerkedés? Volt aki megismerkedett társkeresőn valakivel, akiről elég cifra dolgok derültek ki?

Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt megismerkedtem valakivel,aztán 2hónap után kiderült,hogy keresi a rendőrség.Járt így még valaki?Békés megyei férfiről van szó.A rendőrség szerint társkeresőn kereste az "áldozatokat".
2013. ápr. 16. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokat ismerkedtem neten. A férjemet is ott találtam meg és volt több hoszabb rövidebb kapcsolatom is onnan. A legrosszabb tapasztalat csak annyi votl szerencsére hogy mégsem úgy nézett ki az ember, vagy eljött megelgítőben, vagy kiderült hogy alig tud érthetően beszélni....
2013. ápr. 16. 17:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem ez volt az első,és utolsó társkeresős kapcsolatom.Jó hallani,hogy van akinek jól végződött.:-)
2013. ápr. 16. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Én jó pár happy endet hallottam, láttam már. (első voltam)
2013. ápr. 16. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:
egyébként ugyanebbe belefuthasz ha bárhol máshol ismered meg, csak ezért butaság nem ismerkedni többet a neten. Ha buliban ismersz meg ilyet akkor többet nem ismerkedsz ott vagy mi? Manapság én jóval durvábbakat hallok egyéb helyekről ismerkedés szemponjából mint amiket a neten....
2013. ápr. 16. 18:02
 5/5 A kérdező kommentje:
:-) Bocs,nem írtam le,hogy azóta már kapcsolatban élek,nem vagyok tini,nem járok bulizni,30felett vagyok,és épp várandós a 3.babámmal.Arra lettem volna kíváncsi, találok-e itt még olyan valakit akit ez az ember károsított meg.
2013. ápr. 16. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!