Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, van kedvetek beszélgetni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, régóta szeretnék már valaki olyannal beszélgetni és tanácsokat is kapni esetleg aki a lányokhoz vonzódik. Én elég béna vagyok az ismerkedesben, azért gondoltam hogy hátha itt lehetne, tudom nem tarskereso meg nem is olyan szándékból írom ki ezt a kérdés hogy, nah én most keresem a nagy szerelmemet, de szívesen beszelgetnek vkivel erről a témáról is. Köszönöm.2013. ápr. 14. 20:14
1/22 anonim válasza:
Hány éves vagy? Honnan veszed hogy leszbi vagy? Próbáltad már? És fiúkkal? Ezek ismerete nélkül nehéz beszélgetni...
2/22 anonim válasza:
épp ez lenne a lényege annak, hogy beszélgetni akar. :)
hogy megtudjon a másikról dolgokat, és az a másik is megtudjon róla dolgokat.
ha szeretnél, írhatsz privit. beszélgetni mindig van időm :D
3/22 anonim válasza:
Szia!
Szívesen beszélgetek - akár itt, akár privátban.
4/22 anonim válasza:
Szia, privátban kérdezz nyugodtan, bármi érdekel:)
5/22 anonim válasza:
Szívesen beszélgetek Veled, én is leszbikus vagyok. :) 17/L
6/22 anonim válasza:
Sziaa:) Ha gondolod nekem is írhatsz:] 17/L
7/22 anonim válasza:
Szia!
Ha bármilyen tanács kell, nyugodtan írhatsz nekem is. 22/L
8/22 anonim válasza:
Nekem is nyugodtan írhatsz,tudok jó tanàcsokat adni,ha kellmeg elég jártas vagyok mindenben.:)
9/22 anonim válasza:
szia, nekem is írhatsz feltéve ha nem egy pasi vagy aki csak a szexről kérdezne mert erre izgul, arra úgyis rájövök :)
19/L
10/22 anonim válasza:
Én is szívesen ismerkedek, írhatsz :) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!