Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem szoktak a csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blazer X kérdése:

Miért nem szoktak a csajok visszaírni a társkeresőn?

Figyelt kérdés

Nem tolakodó szöveggel szoktam ismerkedni, sőt még nem is a legjobb csajoknál szoktam bepróbálkozni, (bár ez egyén kérdése, hogy kinek mi a legjobb) de egyszerűen nem szoktak visszaírni a leveleimre.

Ez miért van, és valahogy el lehet kerülni ezeket a csajokat?

2013. ápr. 29. 19:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Pasik miatt se írnak vissza. A többség IQ-ja egy növény szintjénél is lentebb van. Ha a csaj leutasítja, akkor egyből krvázza, meg anyázza szerencsétlent. Most ilyenek után az ember meggondolja hogy kinek ír vissza.
2013. máj. 1. 17:29
 22/28 A kérdező kommentje:
Hey! Azért többre tartom az eszemet, és nem hasonlítanám egy szobai fikuszhoz. Ha elutasít rendben, felfogtam, ennyi az egész, de az, hogy még vissza se ír... arra most mit lehet reagálni?
2013. máj. 1. 20:09
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem jobb, ha nem ír vissza, mintha leírná, hogy nem akarok tőled semmit, mert nem tetszel? Ezt minek megírni?
2013. máj. 1. 21:30
 24/28 anonim ***** válasza:

21:30

+1

Nem a 4990 elutasító munkaajánlat érdekel engemet, hanem a 10 ami érdeklődik felőlem.

2013. máj. 1. 21:31
 25/28 anonim ***** válasza:

Nem ti, rendes pasik tehetted arról, hogy nem írunk vissza! A rengeteg más nemzetiségű köcsög, már bocsánat, akik még helyesen írni sem tudnak, tele szemetelik a levelesládát, ha pedig elutasítod őket jön az anyázás.

Nektek lehet, hogy az a baj, hogy nincs forgalom, de nálunk elképesztő a szemétfelhozatal! Szinte fárasztó követni, hogy ki mit küldözget, mikor és merre, vagy éppen milyen ajánlatokkal bombáznak, vagy éppen fenyegetésekkel. A ti normális leveleitek meg eltűnnek a sokaságban. Sokszor 30 perc után dühösen kiléptem az egészből, és nehogy azt higgyétek, hogy valami baromi jó csaj vagyok és miniszoknyás képet raktam ki profilképnek. Nem!

Abba is hagytam a netes társkeresést.

2013. máj. 3. 20:05
 26/28 A kérdező kommentje:

Ja értem, de én személy szerint itt gyk.-n nem vallanám magam "rendes pasinak", mert azok szoktak sokszor panaszkodni, hogy miért nincs barátnője de közben annyira rendes (akinek nem inge az ne vegye magára) jó lelkű, stb.

Nem is tudnék olyan elnevezést mondani ami tükrözné a személyiségemet ténylegesen. :)

2013. máj. 3. 22:20
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki milyen társkeresőn van fent. De némelyik tényleg elég tré. Volt olyan, hogy szinte csak szexajánlattal kerestek meg, pedig beírtam, hogy párkapcsolatot keresek. Onnan hamar ki is léptem.

Van, amelyik kifejezetten kiköti, hogy ez komoly társkereső. Igaz, ott is kaptam néhány szemetet, de azért közel sem annyit, mint a másikon.

2013. máj. 3. 23:22
 28/28 A kérdező kommentje:
Igen, és sajna az ilyen emberek miatt nincs esélye egy normális srácnak, vagy csak nagyon kicsi, mert ugye a levelek közt elvesznek a normális levelek.
2013. máj. 4. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!