Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti társkeresőn milyen típusú levelekre szoktatok visszaírni egy pasinak?
Én is megcsináltam már azt, amit Patrick Tracy, és ugyanazt tapasztaltam, mint ő. Ráadásul én előtte a saját képeimmel próbálkoztam, és a kutya sem írt vissza, pedig akkor kreatívabb leveleket írtam.
Egyébként én azoknak a nőknek írok, akik értelmesnek tűnnek, van bemutatkozó szövegük, komolyabb helyesírási hibák nélkül.
Patrick kísérletének az a lényege, hogy próbára tegye a gyakran hangoztatott állítást, mely szerint a nőknek a levél tartalma számít, és hiába néz ki jól a levélíró, ha csak egy rövid sablonszöveget ír, úgyse fognak válaszolni.
Azaz ha valaki nem kap választ, tutibiztos az ő és a levele hibája.
Naja
Én még nem társkeresőztem, mert amikor rászántam volna magam, akkor épp betoppant vki az életembe. De úgy gondolom, ha lenne rá időm, mindenkinek visszaírnék, még ha nemleges választ is, ha:
- nem azzal indít, hogy "szia", és várja, hogy visszaköszönjek, mint offline... ha online ír nekem vki, akkor írja le, mit akar
- nem olyan levelet ír, amin látszik, hogy telibeszarta a "mit keresek" részt. Egy barátnőmnél láttam, hogy 10 levélből 5 olyan írt, aki kiesik a szűrőkből, és aztán ők vannak felháborodva, amikor a nő megírja nekik, hogy "bocsi, nem véletlenül írtam fel, hogy max. 10 évvel idősebb és budapesti embert keresek, és nem szeretnék egy nálam 30 évvel idősebb, kukutyinfalvi embertől semmit"
- az pluszpont, ha látszik, hogy elolvasta a profilomat, és ahhoz kapcsolódóan ír
- nem f.os képpel, intim kérdésekkel, dugásra való invitálással kezd
- helyesen ír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!