Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is ilyen szornyu tapasztalataitok vannak ferfiakkal?
az utobbi idoben probalok randizni es a kovetkezok a tapasztalatok ..
1. menjek el erte kocsival (neki is van autoja), elmegyunk inni, mindenki fizeti a sajat fogyasztasat majd hazaviszem, felmegyunk hozza es johet a szex, de rendesen, mert azt is elmondta hogy sok lany tehetsegtelen a sz*pasban
amugy 31 eves diplomas egy multinal mernok
2. chatteles non stop, szemelyes talakozora kb 1 het mulva van ideje. addig chatel, kerdesei : hany kilo vagyok, hany centi, mit sportolok, mit eszem, mit szeretek a szexben, meretek, milyen a szorzetem lent stb.
26 eves
3. randizzunk, jojjek at hozza, foz nekem, kerdese tudok -e jonni magamtol vagy kimenjen elem a megalloba?
33 eves
4. ramir este, randizzunk SOS, kb ejfel korul, ertem jon es vagy megyunk az irodajaba vagy a lakasara, mashova nem megy.... viszont italt szivesen hoz :)
25 eves
5. ramir, talalkozzunk, barmikor barhol jo neki
elmegyunk vacsorazni, elmondja hogy a lanyok tesztelik a pasikat ki hova viszi vacsorazni
vacsora vegen kb teljesen ram maszik, a melleim taperolja a polo alatt, smarol, mikor a puncimat kezdi taperolni leallitom.... hazaerek, ram ir hogy tetszettem es nem bir magaval kb. fel is ajanlott volna rogton 50 ezret
Érdekes, hogy folyton ilyeneket ismersz meg....pedig nem csak ilyenek vannak.
tágabbra kéne nyitni azokat a szemeket, mert akiket felsoroltál valójában Nem is különböznek annyira.
Sajnálom hogy ilyen tapasztalatokat szereztél igaz nem túl "tág" a férfiak érdeklődési köre akiket megismertél. Szerintem csak nagyon rossz embereket fogtál ki és ismertél meg.
Bevallom 21 éves létemre meglepődtem én is hogy ilyen embereket találtál a környékeden vagy ismertél meg.
Ez ne bátortalanítson el hiába rosszul érzed magad hidd el vannak normális emberek csak valahol máshol kell keresned, illetve nem kell keresned majd megtalál. 21/F
hasonló tapasztalatok vannak a köv korosztályban is
bakker 45 éves de én utazzak hozzá amugy teli van pénzzel
de lusta eljönni egy semleges helyre
ami gyöngyszem:
elvileg egyetemi tanár
képet kér, telszámot, randizzunk azonnal, cseten nem tud beszélgetni majs személyesen, komolykapcsit keres, de dugás lesz a randi végén? amugy küldött képet és egy kb 200kg disznó :D
kedvenceim a 25-35 év közötti szeretem a MILFeket felkiáltással ismerkedem komoly kapcsoltra...
igazából arra apelál h hátha elöbb gyorsba aláfekszik a nő mert h azt olvasta h az idősebb nők kiéhezettebbek :D
65éves nagypapa --- no komment
ha sikerül kifogni egy normálisat tuti h: 1. vagy min 20000km lakik 2. vagy meleg
:)
ádám
neten nem látod a pénztálcáját
a legtöbb esetben a képet sem mert pl titkos
az első üzi kb ennyi : ismerkedünk ?
se köszönés se bemutatkozás sem más - ez annyit jelent kb h dugunk? :)
adatlap kb üres max a kötelező dolgok vannak benne ... ja meg elfelejtettem a farok méret :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!