Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ekkora hátrány a nőknél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora hátrány a nőknél, ha egy férfi örömlánynál volt?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy lánnyal, csók is volt, nagyon oda volt értem, de mikor szóba került, hogy voltam fizetős lánynál teljesen elképedt és hogy csalódott bennem, azóta keményen ignorál.
2018. júl. 6. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
67%
46: Te nem fogod fel, hogy ha 30 évesen szűz vagy, akkor nem a világgal van baj, hanem veled. És erre nem az a megoldás, hogy duzzogva krvázni mész, hanem pl elmehetnél egy pszichológushoz személyiséget fejleszteni, tanulhatnál, sportolhatnál. Millió módon fejleszthetnéd magad, hogy végre értékes embernek lássanak mások is. De persze erre lusta vagy, mert te tökéletesnek gondolod magad, akin semmi javítanivaló nincs... Hát pedig de. Mi a francnak születtél meg, és kaptál emberi agyat, ha nem azért, hogy fejlődj?!
2018. júl. 6. 15:12
 52/80 anonim ***** válasza:
41%

Én párom is volt már prostinál mielőtt megismerkedtünk.

El is mondta meg a kapcsolat elején. Na bumm, engem nem különösebben érdekelt. Attól nem lesz rosszabb ember.

2018. júl. 6. 15:14
 53/80 anonim ***** válasza:
63%

Mert azt jelenti, hogy egyáltalán nincs magához való esze és az ösztönei/a divat irányítják az egész életét.

Az a felnőtt a szememben, aki nem fordul ilyen szánalmas megoldásokhoz. Ugyan miért baj egy érett, értelmes felnőtt szemszögéből, ha még szűz? Csak egy qrva kölök hisztizik ilyesmin...

2018. júl. 6. 15:14
 54/80 anonim ***** válasza:
0%

"Csak egy qrva kölök hisztizik ilyesmin..."

Meg mondjuk csak egy qrva kölök szól le ilyesmi miatt valakit...

2018. júl. 6. 15:22
 55/80 anonim ***** válasza:
0%

"46: Te nem fogod fel, hogy ha 30 évesen szűz vagy, akkor nem a világgal van baj, hanem veled. És erre nem az a megoldás, hogy duzzogva krvázni mész, hanem pl elmehetnél egy pszichológushoz személyiséget fejleszteni, tanulhatnál, sportolhatnál. Millió módon fejleszthetnéd magad, hogy végre értékes embernek lássanak mások is. De persze erre lusta vagy, mert te tökéletesnek gondolod magad, akin semmi javítanivaló nincs... Hát pedig de. Mi a francnak születtél meg, és kaptál emberi agyat, ha nem azért, hogy fejlődj?!"

Még hogy tökéletesnek gondolom magam, egy genetikai hulladék vagyok, nem juthat nekem nő magamért, nekem majd egyszer fizeti kell érte, de nekem nem a szex lesz a lényeg bármilyen hihetetlen is, hanem a férfivá válás. Ha már nincs érzelem, legalább legyen valami testiség, szar lenne szűzen meghalni. Egyébként meg vannak dolgok amin nem lehet változtatni, minden időmet elvonja, hogy rendbe tegyem magam, még se sikerül.

"Az a felnőtt a szememben, aki nem fordul ilyen szánalmas megoldásokhoz. Ugyan miért baj egy érett, értelmes felnőtt szemszögéből, ha még szűz? Csak egy qrva kölök hisztizik ilyesmin..."

Ezt úgy se érti meg, aki nincs abban a helyzetben, hogy kvázi megbukott férfiként.

2018. júl. 6. 15:29
 56/80 anonim ***** válasza:
20%
miért gondoljátok hogy csak azok járnak prostihoz akik bénák? sok férfi jár akinek van párkapcsolata, vagy bármikor tudna találni szexre nőt, mégis épp prostihoz van kedve, mert van 2 szabad órája, és kevesebb vele a szenvedés, stb.
2018. júl. 6. 15:36
 57/80 anonim ***** válasza:
56-os őket én is elítélem, de amúgy ja többet járnak az ilyen figurák szerintem is.
2018. júl. 6. 15:39
 58/80 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen férfi értékrendje nem egyezik az enyémmel, ezen nincs mit ragozni.
2018. júl. 6. 15:46
 59/80 anonim ***** válasza:
68%

Ott azért nem áll meg a történet, hogy ezt a tudtára adtad.

Innentől még egy csomó minden történik.

Erre reagál, esetleg kérdéseket tesz fel, amikre te szintén reagálsz.

Ha nem tudod "normálisan" megindokolni ez miért teljesen "normális", esetleg el is kezdesz megtegetőzni, onnantól kezdve megszületett az ítélet. Gyökérnek tart.

Szóval röviden: ezt lehet "menőn" is tálalni, meg "csirán".

Amúgy én szeretem ezeket a provokatív témákat feszegetni, mert egyfajta szűrő és nem vesztegetitek egymás idejét.

Egy csomó haverom titkolta, hogy néha szív. Aztán mindig ment a bujkálás és titkolózás. Amikor persze kiderül, akkor meg a nők vannak a bírói pozícióban, amitől a spanok még inkább "papuccsá" válnak. Sokkal egyszerűbb nyílt lapokkal játszani. Figy, néha szívok... nem tetszik? Akkor csá.

2018. júl. 6. 15:54
 60/80 anonim ***** válasza:
0%
58 - rólam se gondolnád sose hogy jártam. azt hinnéd én egy megbízható erkölcsös pasi vagyok :D
2018. júl. 6. 15:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!