Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 közti nők! Nektek mennyire hátrány ha egy 28-30 éves férfi még otthon él a családi házban?

Figyelt kérdés

Tervben van neki az elköltözés. Élt már külön (felsőoktatás alatt), képes magát ellátni. Otthon főz magára, mos, takarít.

csak annyi hogy mindezt a családi háznál.

Közös a bejárat de ő fent él, szülei lent. Gyűjti a pénzt, haza is ad havonta de azon van hogy igazából ha lenne valakije azzal cuccolna össze. Kocsi, stabil, vidéki viszonyokhoz képest korrektül fizető állása van, hobbijai is.

Eláshatja magát ismerkedésnél?

2018. ápr. 1. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem kultiválnám.
2018. ápr. 1. 16:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem a barátom szinte pont így élt.

Egyedül nem akart elköltözni mert max albérletbe mehetett volna viszont az egyedül pénzkidobás lett volna.

Ha egy lakásban élt volna, teljesen egy légtérben azt nem bírtam volna soikáig elviselni, hogy a másik ajtó 2 m-e a szülője hálója.

Főleg így 28 év felett.

Közösen már elköltöztünk.

2018. ápr. 1. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem probléma, csak legyen tervben az elköltözés.
2018. ápr. 1. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Már sokszor leírtam, nekem nem jön be, ha valaki "virágról virágra" száll, és nem kívánja az egyedüllétet.
2018. ápr. 1. 18:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan párt kerestem, akivel együtt tudjuk elkezdeni az életünket, nem akartam más otthonába betenni a fenekem. A férjem előtt én is a szüleimnél laktam, így olyat szerettem volna, aki szintén otthon lakik. Találtam is, elégedett vagyok az életünkel.
2018. ápr. 1. 19:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel baj, ha idővel hozzám költözik.
2018. ápr. 1. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért lenne hátrány, ha lesz valakije és terveznek együtt, elköltözik. Semmi gond nincs ezzel.
2018. ápr. 11. 09:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így teljesen oké. Az jó pont, hogy élt már külön, ez fontos tapasztalat.
2018. ápr. 11. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!