Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ekkora hátrány a nőknél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora hátrány a nőknél, ha egy férfi örömlánynál volt?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy lánnyal, csók is volt, nagyon oda volt értem, de mikor szóba került, hogy voltam fizetős lánynál teljesen elképedt és hogy csalódott bennem, azóta keményen ignorál.
2018. júl. 6. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
43%
Ezt nem szokás elmondani.
2018. júl. 6. 12:26
 2/80 anonim ***** válasza:
21%
Azért mert a nők nagy részének kettős mérce volt a jele az oviban.
2018. júl. 6. 12:28
 3/80 anonim ***** válasza:
33%
Van amiről nem kell tudni. Látod, őszinte voltál és mi lett a vége?
2018. júl. 6. 12:31
 4/80 anonim ***** válasza:
16%

De egyébként nem tudom mit vannak úgy oda meg vissza a nők!

Mivel ők se külömbök most ezt nem úgy értem, hogy mindenki kefél mindenkivel!

Hanem úgy, hogy ezek a lányok sokszor tisztábbak meg ápoltabbak mint sok nő!

2018. júl. 6. 12:32
 5/80 anonim ***** válasza:
19%
ezt énsem értem de legalább megtanultad hogy ezt sose szabad elmondani egy nőnek. valamiért nem tudják megemészteni. bár tök nem értem miért.
2018. júl. 6. 12:36
 6/80 anonim ***** válasza:
30%

Ilyen ez. Mindenhol azt sulykolják: LÉGY ŐSZINTE.

De ha tényleg őszinte vagy, meglesz az eredménye.

2018. júl. 6. 12:41
 7/80 anonim ***** válasza:
86%

Azért nem tolerálom, mert aki fizet a szexért, annak az csak egy darab hús. Csak a saját vágyai kielégítésére használja a nőt, és nem is érdekli, hogy a nő nem is vonzódik.

Egyszer adtam esélyt ilyen pasinak. És láss csodát: pont lexarta, hogy nekem mi jó, hogy jó, majd ő jobban tudja, hogy milyen erővel és tempóval kéne elélvezzek, egyébként is, vele még a prosti is élvezett egymás után többször.

Megtanultam a saját káromon, hogy aki képes élvezni a fizetett szexet, és nem kell hozzá érzelem, azzal mi nagyon nem illünk össze.

2018. júl. 6. 12:43
 8/80 anonim ***** válasza:
19%

Miért lenne hátrány?? Az őszinteség a hátrány. Te akarsz az őszinte ember lenni, az élet egyik területén sem fogsz haladni.

A nők nagy rejtélye, ha 20-30 nőt csak szórakozásból megfektetsz, az oké, sőt értesz a nőkhöz. Viszont egy fizetős, akkor már jaj van.

2018. júl. 6. 12:43
 9/80 anonim ***** válasza:
82%
Az őszinteség még mindig nem azt jelenti, hogy amit elmondasz őszintén, azt elnézik.
2018. júl. 6. 12:48
 10/80 anonim ***** válasza:
14%

Mert ezzel azt sugallod a nőnek tudat alatt, hogy na ez mekkora lúzer, hogy csak így tudott nő közelébe kerülni. És így meg is szűnik a vonzalom, mert nem látja meg benned a férfit a továbbiakban.

Ezeket a fizetős dolgokat nem szabad elmondani.

2018. júl. 6. 12:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!