Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora hátrány a nőknél, ha egy férfi örömlánynál volt?
De egyébként nem tudom mit vannak úgy oda meg vissza a nők!
Mivel ők se külömbök most ezt nem úgy értem, hogy mindenki kefél mindenkivel!
Hanem úgy, hogy ezek a lányok sokszor tisztábbak meg ápoltabbak mint sok nő!
Ilyen ez. Mindenhol azt sulykolják: LÉGY ŐSZINTE.
De ha tényleg őszinte vagy, meglesz az eredménye.
Azért nem tolerálom, mert aki fizet a szexért, annak az csak egy darab hús. Csak a saját vágyai kielégítésére használja a nőt, és nem is érdekli, hogy a nő nem is vonzódik.
Egyszer adtam esélyt ilyen pasinak. És láss csodát: pont lexarta, hogy nekem mi jó, hogy jó, majd ő jobban tudja, hogy milyen erővel és tempóval kéne elélvezzek, egyébként is, vele még a prosti is élvezett egymás után többször.
Megtanultam a saját káromon, hogy aki képes élvezni a fizetett szexet, és nem kell hozzá érzelem, azzal mi nagyon nem illünk össze.
Miért lenne hátrány?? Az őszinteség a hátrány. Te akarsz az őszinte ember lenni, az élet egyik területén sem fogsz haladni.
A nők nagy rejtélye, ha 20-30 nőt csak szórakozásból megfektetsz, az oké, sőt értesz a nőkhöz. Viszont egy fizetős, akkor már jaj van.
Mert ezzel azt sugallod a nőnek tudat alatt, hogy na ez mekkora lúzer, hogy csak így tudott nő közelébe kerülni. És így meg is szűnik a vonzalom, mert nem látja meg benned a férfit a továbbiakban.
Ezeket a fizetős dolgokat nem szabad elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!