Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora hátrány a nőknél, ha egy férfi örömlánynál volt?
"Hát kispofám ezt benézted, normális férfi egyáltalán nem egy éjszakázik. Aki meg igen, ilyenkor nem udvariaskodik, ez a fajta kapcsolat nem arról szól.:D"
Akkor biztos bennem van a hiba - meg azokban az ismerőseimben, akik esetenként 50+ nővel voltak már életükben (nyilván nem mindegyikkel komoly kapcsolatban), mégis egyrészt sokszor kaptak utána a nőktől sms-t, hogy milyen fantasztikus volt az este és jó lenne megismételni, másrészt többen azóta boldog párkapcsolatban élnek.
Semmilyen hátrányuk nem származott abból, hogy sok partnerük volt már (ellentétben pl. egy 30 év feletti szűzzel, akit lerázhatnak emiatt - de a gyk-n, mint tudjuk, épp fordítva működnek a dolgok, mint a valóságban :D).
"Én se tartom sokra az ilyen férfiakat, mivel olyan kapcsolatot szeretnék, ahol szerelemből van velem a párom, a társam is, és nem csak ürítésre használ. Az a férfi pedig, aki képes érzelmek nélkül dugni, valószínűleg nem egy ilyen bonyolult lélek. Az ilyeneknek az ösztönei előbbre valók, mint az érzelmei, így felelősségteljes emberi viselkedésre, hűséges párkapcsolatra alkalmatlanok. Az én szemszögemből selejtesek."
Vicc komolyan mondom, vicc, még azt mondják hogy a férfiak nem értik a nőket, fordítva akkor mi van? :D Nem fogod fel, hogy a 30 éves szűzjóska hiába volt szerelmes lehet életében 5X is, de nem jött össze neki, attól még nem egyszerű lélek, nem ösztönlény, ha elmegy egy prostihoz? Nem fogjátok, hogy egy férfi érzelem nélkül is tud dugni? Ettől függetlenül érzelmileg ugyanúgy lehet hiánya... Megnéznélek én titeket, ha nem kellenétek senkinek sem... Meg hűségre alkalmatlanok LOL, biztos vagyok benne, hogy ha egy ilyen férfi nőt kapna 100X inkább megbecsülné,mint akinek minden ujjára jut 10... Mi is olyan kapcsolatot szeretnénk, hogy szerelemből legyen velünk a párom, csak nem jön össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!