Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora hátrány a nőknél, ha egy férfi örömlánynál volt?
Miért lenne érzelemmentes ürítés egy egyéjszakás kaland? Egyrészt vannak benne érzelmek (vonzalom, izgalom, vágy stb.), másrészt egy normális férfi (szerintem ők vannak a többségben, de lehet, csak magamból indulok ki) ott is odafigyel a partnere igényeire (és fordítva is), nem pedig önzőzik.
Egyébként sok híres/gazdag/befolyásos férfi jár prostizni, nem hiszem, hogy bármi hátrányuk származna belőle és csak emiatt ne tudnának később hosszabb-rövidebb "hétköznapi" kapcsolatokat kialakítani.
(egyébként sosem voltam prostinál, mielőtt valaki megkérdezné - bár egyszer lehet, ki fogom próbálni kíváncsiságból, még úgy is, ha egyébként egyáltalán nem szorulnék rá).
"egy normális férfi (szerintem ők vannak a többségben, de lehet, csak magamból indulok ki) ott is odafigyel a partnere igényeire (és fordítva is), nem pedig önzőzik."
Hát kispofám ezt benézted, normális férfi egyáltalán nem egy éjszakázik. Aki meg igen, ilyenkor nem udvariaskodik, ez a fajta kapcsolat nem arról szól.:D
"Azért nem tolerálom, mert aki fizet a szexért, annak az csak egy darab hús. Csak a saját vágyai kielégítésére használja a nőt, és nem is érdekli, hogy a nő nem is vonzódik."
Ha valaki egyéjszakásra jön össze valakivel, az meg a testével fizet ugyanezért. Nincs lényegi különbség.
Ennyi erővel a prostituált is kihasználja a kuncsaftját.
"Azért nem tolerálom, mert aki fizet a szexért, annak az csak egy darab hús. Csak a saját vágyai kielégítésére használja a nőt, és nem is érdekli, hogy a nő nem is vonzódik."
Ez jó... És akihez senki nem vonzódik? Tudom, haljon meg szűzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!