Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ekkora hátrány a nőknél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora hátrány a nőknél, ha egy férfi örömlánynál volt?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy lánnyal, csók is volt, nagyon oda volt értem, de mikor szóba került, hogy voltam fizetős lánynál teljesen elképedt és hogy csalódott bennem, azóta keményen ignorál.
2018. júl. 6. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
44%
Én férfiként úgy vagyok vele, hogy inkább egy prosti, mint egy retkes akárki, aki minden hétvégén összefekszik valakivel és a nőgyogyit még csak hírből se ismeri. A fizetős lányok legalább odafigyelnek magukra, saját érdekükben.
2018. júl. 6. 12:51
 12/80 anonim ***** válasza:
83%

Férfiként én is megvetem azokat akik prostiznak. Szánalmasnak dolognak tartom. Nem minden nő bszik fűvel fával, ebből ne is induljatok ki, ne hozzátok fel kifogásnak, hogy de "xy (aki nő) mindenkivel lefekszik akkor nekem is jogom van elmenni üríteni egyet". Ez nem így van. Teljesen más a két dolog. Te is ugyan úgy fel tudnál szedni alkalmira lányokat. Ha nem vágod mi a különbség egy egyéjszakás kaland és egy prosti között ott gond van a fejben haver.

A prostit tárgyként kezelik az emberek. Elmész, fizetsz, ürítesz és kész. Te figyelembe se veszed, hogy tetszel e a nőnek (valószínűleg nem, pont azért is jársz oda mert nem tudsz összekaparni egy normális nőt), lehet undorodik tőled de te fizetsz és ez a lényeg. Egyéjszakásnál mindkét fél vonzódik valamennyire a másikhoz, mindkét fél akarja az aktust. A nő nincs tárgyként kezelve mint prostizásnál. Nagyon kevés nő tolerálja ha egy pasi prostizik. Csak úgy mondom.

2018. júl. 6. 12:52
 13/80 anonim ***** válasza:
86%
Azért mert aki le tud feküdni egy idegennel (megérinteni, levetkőzni előtte, 0 érzelemmel, csak úgy stb.) egy éjszakára, tök mindegy fizetős vagy nem, annak nincs normális lelkivilága. Tök mindegy, hogy gumibabával fekszik le, vagy egy idegennel, csak tárgynak tekinti.Az élet minden területére kihat az ilyen lelkivilág vagyis annak hiánya. Normális, egészséges ember nem szexel, ha nincs kivel.(az más ha megoldja magának az természetes). Legalább egy minimális vonzalom, ismeretség kell. Nem mondom,hogy szerelem kell, lehetnek az ember életében laza , szex alapú kapcsolatok is,de nem egy vad idegennel, ismeretlennel.
2018. júl. 6. 12:58
 14/80 A kérdező kommentje:
12, 13. Hmm köszi.. elgondolkoztam ezeken és van benne valami...
2018. júl. 6. 13:02
 15/80 anonim ***** válasza:
13%
birom mikor osztják az észt azok az emberek akik még sose voltak prostinál. ti mit gondoltok a prosti az egy robot hogy odamész beleürítesz? nagy részük normális, igényes nő, jó beszélgetőpartnerek. teljesen romantikusakat is lehet velük szexelni. a prostizás nem azt jelenti hogy kimész a szemétégetőhöz sz.patni 3ezerér.
2018. júl. 6. 13:13
 16/80 anonim ***** válasza:
20%

Sok hülye válasz érkezett, az egyáltalán nem zavarja őket, hogy 500 nőt lefektettél buli után, sőt az ilyenek után sírnak, bezzeg az a szerencsétlen akinek nem sikerül semmi, még a prosti lehetőségét is elvennék, mert akkor fizetett, tárgynak tekinti a nőket LOL mint ha azok az alfák akikre buknak nem annak tekintenék őket. A béta csávók ro*hadjanak meg szűzen úgy vannak vele, vagy ha már elmentek egyszer prostihoz, akkor soha ne legyen esélyük kapcsolatra. Abba nem gondolnak bele, hogy a nagy alfa csávók is ugyanúgy prostiznának, ha nem jutott volna nekik nő ingyen.

u.i. nem voltam prostinál, többek között azért sem mert még akarok barátnőt, valamint én nem tekintem tárgyként a nőket, de ez nem csak a fizetősre vonatkozik...

2018. júl. 6. 13:18
 17/80 anonim ***** válasza:
90%

"A nők nagy rejtélye, ha 20-30 nőt csak szórakozásból megfektetsz, az oké, sőt értesz a nőkhöz. Viszont egy fizetős, akkor már jaj van."

Az én szememben pl. semmivel sem jobb ha valaki szórakozásból fektet meg nőket, vagy prostizik.

Mindkettő azt jelenti, hogy mást gondolunk a szexualitásról. Neki a szex = ürítés, mindegy kivel (vagy fizet érte vagy nem, lényegében mindegy), csak kiélje épp az ösztöneit.

2018. júl. 6. 13:18
 18/80 anonim ***** válasza:
95%
15. Nem érted... tök mindegy hogy 3 ezerért leszo.... vagy szirmos, gyertyafényes romantikusan szexelsz a prostival fél óra ismeretség után. Ugyanis a lényeg itt az, hogy alig ismered, nem tud ennyi idő alatt olyan szintű bizalom, szeretet kötődés kialakulni, hogy érzelemből szeretkezz vele....
2018. júl. 6. 13:19
 19/80 anonim ***** válasza:
14%
de nem is érzelmekből akarok vele szexelni hanem szexelni akarok. ez akkora bűn? szerintem a kapcsolatban élő párok hány százaléka van tényleg azért együtt mert szeretik egymást, és nem azért mert kell valaki akivel együtt lehetnek / szexelhetnek? lol. ennyi erővel akkor azok a férfiak és nők akik szexkapcsolatban vanank, semmivel sem jobbak mint az aki prostihoz jár. és mi van ha én egy prostihoz járok mindig mondjuk már évek ota? vele sincs kötődés? és ki az aki ezt megmondja hogy nekem ehhez mennyi idő kell? beszéltek hülyeségeket.
2018. júl. 6. 13:24
 20/80 anonim ***** válasza:
8%
sőt, ennyi erővel aki nem szerelmes de szexel egy másik emberrel az mind ugyanolyan mint aki prostival szexel nem? szerinted az emberek hány százaléka szerelmes a párjába? szerintem nem sok. max a párjával elhiteti.
2018. júl. 6. 13:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!