Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora hátrány a nőknél, ha egy férfi örömlánynál volt?
Férfiként én is megvetem azokat akik prostiznak. Szánalmasnak dolognak tartom. Nem minden nő bszik fűvel fával, ebből ne is induljatok ki, ne hozzátok fel kifogásnak, hogy de "xy (aki nő) mindenkivel lefekszik akkor nekem is jogom van elmenni üríteni egyet". Ez nem így van. Teljesen más a két dolog. Te is ugyan úgy fel tudnál szedni alkalmira lányokat. Ha nem vágod mi a különbség egy egyéjszakás kaland és egy prosti között ott gond van a fejben haver.
A prostit tárgyként kezelik az emberek. Elmész, fizetsz, ürítesz és kész. Te figyelembe se veszed, hogy tetszel e a nőnek (valószínűleg nem, pont azért is jársz oda mert nem tudsz összekaparni egy normális nőt), lehet undorodik tőled de te fizetsz és ez a lényeg. Egyéjszakásnál mindkét fél vonzódik valamennyire a másikhoz, mindkét fél akarja az aktust. A nő nincs tárgyként kezelve mint prostizásnál. Nagyon kevés nő tolerálja ha egy pasi prostizik. Csak úgy mondom.
Sok hülye válasz érkezett, az egyáltalán nem zavarja őket, hogy 500 nőt lefektettél buli után, sőt az ilyenek után sírnak, bezzeg az a szerencsétlen akinek nem sikerül semmi, még a prosti lehetőségét is elvennék, mert akkor fizetett, tárgynak tekinti a nőket LOL mint ha azok az alfák akikre buknak nem annak tekintenék őket. A béta csávók ro*hadjanak meg szűzen úgy vannak vele, vagy ha már elmentek egyszer prostihoz, akkor soha ne legyen esélyük kapcsolatra. Abba nem gondolnak bele, hogy a nagy alfa csávók is ugyanúgy prostiznának, ha nem jutott volna nekik nő ingyen.
u.i. nem voltam prostinál, többek között azért sem mert még akarok barátnőt, valamint én nem tekintem tárgyként a nőket, de ez nem csak a fizetősre vonatkozik...
"A nők nagy rejtélye, ha 20-30 nőt csak szórakozásból megfektetsz, az oké, sőt értesz a nőkhöz. Viszont egy fizetős, akkor már jaj van."
Az én szememben pl. semmivel sem jobb ha valaki szórakozásból fektet meg nőket, vagy prostizik.
Mindkettő azt jelenti, hogy mást gondolunk a szexualitásról. Neki a szex = ürítés, mindegy kivel (vagy fizet érte vagy nem, lényegében mindegy), csak kiélje épp az ösztöneit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!