Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon miért van az, hogy nem találkozok egywtlen egy jól kinéző fiúval/férfival sem, aki annak állítja magát?
A lenyeg az,amikor valaki leirja magarol,hohy a kulsejere nincs panasz,elegedett stb....aztan kepcsere tortenik,es total mintha nem is o irta volna ezeket.
Van ott ezen az oldalon Tenyleg jol kinezo helyes fiu? Vagy ide olyanok nem is jarnak? Szerintem errol lehet szo.
*egyetlen.
Gepelesi hibak. Elore irom, de nyilvan lesznek nyelvtanhuszarok.
Nézd, én se panaszkodok (már) a külsőmre, hanem elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok, tehát elégedett vagyok önmagammal annak ellenére is, hogy mások szemében "csak" átlagos vagyok. Nem vagyok jó képű és helyes, de ennek ellenére elégedett vagyok.
A boldogság amúgy az ember alapállapota, ami jönne magától, ha nem támasztanánk elé gátakat. Az elégedetlenség pont egy ilyen gát.
Mert tőlem mèg nem kèrtèl kèpet :)
De most komolyan. Sajnos itt 90% a senkinek nem kellő èrzelmileg,testileg,lelkileg instabil emberek vannak,akik nem nagyon találják a helyüket a világban. Ők itt a megmondók leginkább.
23/f
Ez attól függ,hogy kinek milyen férfi típus jön be. :)
Nem tudom kire lehet,mondani hogy helyes, de a nők nekem szokták mondani. De valakinek nem jövök be ez van..
Járnak ide olyanok is,hidd el. 2-vel már volt is szerencsém találkozni.
:)
Én sem tartom magam bányarémnek, aki olyan rémesen néz ki, hogy még a szén is feljön... :D
Mondtak már többen helyesnek, míg másoknak csak átlagos voltam. Nagyon szubjektív ez... :)
Én a női frontról tudok nyilatkozni: borzalmas a felhozatal.
Nagyjából értem is a frusztrációikat. Szóval az a helyzet, hogy egy csinos nőnek nincsenek olyan problémái, amiről itt írnak a hölgyek. 17 nővel cseréltem már fotót, de már ott láttam hogy felejtős az összes, de adtam esélyt nekik. Úgy kell őket elképzelni, hogy simán elmennél mellettük az utcán. Ráadásul még a személyiségük is defektes. Házas asszonyok, 4-5 levélváltás után, fotócsere nélkül ők fűztek hogy "dugjam meg" őket. Mi van?!
Én sem vagyok egy nagydarab mackós vagy kigyúrt férfi, elmondtam hogy én nem vonzódom a testesebb nőkhöz. Erre azt mindegyik letagadott minimum 10kg-ot. 70+ - os volt az összes. Szóval felejtős azt hinni, hogy egy tip-top csajszi itt keresi a betevőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!