Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap talalkozok egy lannyal. De annyi kedvem van hozza mint. Nincs pelda ra. Nagyon nincs kedvem a csajhoz. Mi legyen?
Mar tobb hete szemvedek vele irasban. Alig ir, ha ir is kb 1-2 orat el lehet vele irogatni, utana se kep se hang. Nem tudjabkimutatni az erzelmeit...irasban sem. Es hat....ragondolok a holnapi napra es elmegy az eletkedvem.
De altalaban eloben mas az ember.
Szerintetek mi legyen?
26F 21L
Megbeszektuk, hogy lezarjuk ezt egyszer s mindekorra. Mert nem jo igy se neki se nekem.
Igy o kerte, hogy talalkozzunk biztos hogy ott kesz...ezert vagyunk szarul mar tobb hete.
Meglepni? Nem tudom. Annyira, de annyira kiabrandultam belole.
Nem.
Ez elegge bonyolult eset. Szoval meg sosem volt baratja. Meg nem is csokolozott. Nem nagyon ismerkedett eddig meg egy fiuval sem. Nem tudja mit hogy kell, mit kell kerdezni mit szabad kerdezni mit illik kerdezni stb. Temakat sem talal, irta, hogy rossz az, hogy nem tud mit irni, mert egy “bena nyomorek” o nevezte igy magat.
....fuhhh......nem tudom mi legyen. Volt hogy kellemeset csalodtam eloben. De itt az iras nagyon jo volt. Itt meg katasztrofa. De mi van ha megis jo lesz eloben.
Nagyon tanacstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!