Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap talalkozok egy lannyal. De annyi kedvem van hozza mint. Nincs pelda ra. Nagyon nincs kedvem a csajhoz. Mi legyen?
Mar tobb hete szemvedek vele irasban. Alig ir, ha ir is kb 1-2 orat el lehet vele irogatni, utana se kep se hang. Nem tudjabkimutatni az erzelmeit...irasban sem. Es hat....ragondolok a holnapi napra es elmegy az eletkedvem.
De altalaban eloben mas az ember.
Szerintetek mi legyen?
26F 21L
Nem értem miért a csajt szidod itt ezerrel.
Az,hogy ennyire szar az ismerkedésetek az rajtad is ugyan ugy múlik,nem csak rajta.
Elég szemét húzás az tőled,hogy elmész a találkozora vele csak azért,hogy a földbe döngöld az önbizalmát.
Egyszerűen nem vagytok egy hullámhosszon.Ez nem jelenti azt,hogy a csaj szar.Lehet pont leszarja a fejed.
Mellesleg Te egyszer is irtad neki,hogy ne jó vele beszélni vagy bármi? Akkor Ő mièrt irja? Lehet neki is ugyan ez a véleménye rólad.
Azt viszont nem értem minek kell személyesen találkozni ahhoz,hogy lezárjatok egy netes ismerkedèst,amikor még egyszer se találkoztatok.
Nem velem van a baj hanem vele. Nem tud mit kezdeni a bokjaimmal azzal hogy odafigyelek ra, azzal, hogy erdeklodom felole azzal, hogy kedveskedem neki, azzal, hogy kerdezgetem az erzeseirol stb.
Ha ismerkedet azt csak bunko gyokerekkel tette. Mert oket konnyen megertette. Leirtak neki hogy “ba**lak” oke ezt felfogta. De ha en jovok neki a mely erzeseimmel nem tudja hova tenni, mert.....itt jon a kerdes. Hogy miert csak a bunkokkal tud irogatni? En aki meg figyelembe veszem....velem meg nem.
Es ezt is o irta. Hogy azok akik bunko parasztok, pl leirjak, hogy jo a melled a segged, akarsz ba**ni? Ezt erti, de ha valaki valodi erzesekkel kozeledik fele azt mar nem.
Veled van a baj kérdező. Azt mondod egy-két órát el lehet vele irogatni, aztán se kép se hang. De mégis, mit lehetne órákon keresztül írni, mit vársz. Meg milyen érzéseit mutassa ki, hiszen még nem is lehetnek, még nem is találkoztatok. Pár hete irkáltok.
De minek irkálni annyit, már rég találkoznotok kellett volna. Itt nyafogsz mint egy kislány, hogy jajjj mit tegyek, jajjj nincs kedvem menni. B@sszus, akkor ne menj, lehet az a lány is jobban jár.
26 évesen férfinek tartod magad...egy férfi nem nyafog össze vissza, sőt, az egyik legnagyobb vonzerő egy férfiban a határozottság.
Nem csaltak a megerzeseim.
Kiderult, hogy 3 fiuval is ir egyhuzamba.
Nem baratilag. Mind a harmat hulyiti. Mindegyiknek huzza az agyat.
Tehat itt megbukik az amit irtatok.
Ha valakivel mar tobb mint egy honapja irsz es semmi jelet nem mutatja annak hogy kedvel vagy valami. Bar o mtatta, ezert is akart talalkozni ma, meg volt 1-2 olyan megnyilvanulasa, hogy “erez” valamit.
De bennem volt az, hogy eddig akarhanyszor ismerkedtem neten, 1 honap utan azert vannak mar jelek hogy kedvel az illeto vagy sem.
Szoval a tapasztalatom nem hazudott.
O maga sem tudja, hogy mit akar toluk. Neki annyi eleg ha bunkon irnak vele. Az en kozeledesemmel meg nem tudott mit kezdeni mert en tiszta es oszinte voltam vele. Azok a masik fiuk meg total bunkon kozeledbek fele, ezeket letudja reagalni. Az bejon neki. De tiszta erzesekkel nem tud mit kezdeni. Ezert is akart tallakozni ma.
Ez lemaradt.
Szeretett volna jobban megismerni. Tobbszor talalkozni. De nekem ez nem palya. Ugy erzem sok lroblemat es gondot vettem volna a nyakamba ha tovabb foglalkozom vele. Tapasztalatom azt mondja, hogy az ilyen lanyokat jobb hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!