Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik a gyakori kérdéseken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a gyakori kérdéseken válaszolgatnak itt a kategóriában, alternativ valóságban élnek?

Figyelt kérdés
A legszembetűnőbb csúsztatás amit itt rendszeresen olvasni az itteni válaszolóktól, pl hogy csórók is találhatnak maguknak barátnőt, ezzel szemben a valóság az, hogy talán a kisebbségieknél valóban igy van, ők csóróként is simán találnak feleséget, de ha most nem kisebbségiekről beszélünk, akkor viszont csóróként baromi nehéz, sőt lehetetlen barátnőt találni! A minimum elvárások között van az, hogy a pasasnak legyen jogsija, autója pl, na most, ezekhez is már magasabb anyagi szinten kell lennie a csórónál, máskülönben lehetetlen volna egy autót fenntartani. A másik ma már minimum elvárás szinte a saját lakás, és vagy albérlet, ami szintén nem két fillér Budapesten pláne nem, de vidéken sem olcsó mulatság. Mutassatok már nekem akár öt olyan mai pl Budapesti csajt, aki leállna egy szüleivel élő csóró pasassal! Miért kell kamuzni itt a válaszolóknak, hogy egy csóró is simán talál nőt, aki még szül is neki, amikor nagyon nincs ez igy a gyakorlatban?!

2018. jún. 23. 14:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem egy másik bolygón élnek, sem más dimenzióban... csupán más környezetben.

Azt még megértem, ha valakinek azért olyan a világnézete, mert valahogy a környezetében többnyire ilyen emberek vannak. De nem ebből áll az egész világ.

Pl. valószínűnek tartom, hogy aki ilyent ír az nem budapesti, talán mégcsak nemis Magyarországon él.

2018. jún. 30. 13:55
 22/24 anonim ***** válasza:

“Mutassatok már nekem akár öt olyan mai pl. Budapesti csajt...”

Azt elég viccesnek tartom, hogy úgy beszélsz, mintha Budapest lenne az egyetlen, kizárólagos valóság (vagy bármelyik hasonló nagyváros)

Úgy képzeld el a gyakorit, hogy itt írkálhatnak bárhonnan, akár vidékről is. Elképzelésük sincs, hogy milyen lehet Budapesten élni ééés neked sincs elképzelésed arról, hogy milyen vidéken.

Leegyszerűsítheted a kérdés érthetőségét azzal, ha odaírod, hogy “Budapestiekről van szó”. Különben bombázhatnak mindenféle válaszokkal akármilyen térségből:)

Szoktam látni ilyen kérdéseket, ahol odaírják a helységet és úgy látom, hogy ott kevesebb az ilyen nézeteltérés.

2018. jún. 30. 14:04
 23/24 anonim ***** válasza:
37%

Egy gondos, dolgozó, segítőkész férfit is simán lapátra tesznek, hiába vannak azok a pozitív tulajdonságok. Házasság ide vagy oda. Ami ma elég, az már holnap kevés lesz. Ha ma rendes vagy, akkor holnap már legyél egy brutális tank, aki kettévágja a háztömböt, ha valaki este 8-kor fúrja a falat. Én jelenleg válok, de soha többé nőt nem akarok az életembe, a világ legnagyobb és legédesebb átb**szása a női nem.

Kérdező! Nekem volt pénzem, autó, lakásom. Ez is kevés.

2018. jún. 30. 14:35
 24/24 anonim ***** válasza:

Én értelek téged, de amúgy itt mióta beszélünk családalapításról? Vagy hol olvastad, hogy a nők szülnének is egy ilyen pasinak?(szoktam böngészni a témában, de ilyent sehol sem olvastam!)

Én személy szerint azért vagyok ilyen véleményen, mert az a típusú nő/lány vagyok, aki még nem gondolkodik családalapításon, tehát nálam pasizás közben nem szempont, hogy az illető most eltartson engem. Húszonéves pasik közt is van olyan, aki még nem gondolkodik ilyen problémákon, mint család, közös lakás, stb.

2018. jún. 30. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!