Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik a gyakori kérdéseken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a gyakori kérdéseken válaszolgatnak itt a kategóriában, alternativ valóságban élnek?

Figyelt kérdés
A legszembetűnőbb csúsztatás amit itt rendszeresen olvasni az itteni válaszolóktól, pl hogy csórók is találhatnak maguknak barátnőt, ezzel szemben a valóság az, hogy talán a kisebbségieknél valóban igy van, ők csóróként is simán találnak feleséget, de ha most nem kisebbségiekről beszélünk, akkor viszont csóróként baromi nehéz, sőt lehetetlen barátnőt találni! A minimum elvárások között van az, hogy a pasasnak legyen jogsija, autója pl, na most, ezekhez is már magasabb anyagi szinten kell lennie a csórónál, máskülönben lehetetlen volna egy autót fenntartani. A másik ma már minimum elvárás szinte a saját lakás, és vagy albérlet, ami szintén nem két fillér Budapesten pláne nem, de vidéken sem olcsó mulatság. Mutassatok már nekem akár öt olyan mai pl Budapesti csajt, aki leállna egy szüleivel élő csóró pasassal! Miért kell kamuzni itt a válaszolóknak, hogy egy csóró is simán talál nőt, aki még szül is neki, amikor nagyon nincs ez igy a gyakorlatban?!

2018. jún. 23. 14:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%
Leírom megint: nettó egymillió felett keresek, 2,5 éve nincs barátnőm, és épp' tegnap friendzone-olt egy nő. Ez rohadtul nem a pénzről szól.
2018. jún. 23. 16:32
 12/24 anonim ***** válasza:
10%
Csizi8: Akkor még beleférek :D 184 cm vagyok és volt 150 cm-es barátnőm. Világ életemben a 150-165 közötti csajok jönn(tt)ek be. ^.^ Persze ez csak felszínesség, fontosabb a személyiség. :P
2018. jún. 23. 17:26
 13/24 anonim ***** válasza:
1 cm ide vagy oda 😂
2018. jún. 23. 18:09
 14/24 anonim ***** válasza:
68%
Hát öszintén azért jól pofára lehet esni a szegény fiúval.Nekem akinek 10 évvel ezelőtt jó volt a szegény fiú most itt állok 34 évesen a nagy semmivel.Azok a velem egyidős csajok akiknek anno nem felelt meg a csóró srác,most már családi házban laknak,családjuk van,vagy legalábbis egy lakással jöttek ki a válásból.Ők még most is kapósabbak mint én,mert van egy kecócuk,én meg miazmár,hogy ennyi idősen nem tudok semmit felmutatni,sőt sokoszor még azt is megkapom,hogy biztos azért vagyok ennyi idősen egyedül mert huszonévesen jól megk.rtak aztán otthagytak az "alfahimek".Hát nem.Szóval,ha mégegyszer huszonéves lennék nekem se kéne már szegény pasi.
2018. jún. 23. 19:36
 15/24 anonim ***** válasza:

A gyakorisok nem élnek egy alternatív valóságban, a gyakori egy alternatív valóság általános kérdéseket illetően.

Ez már kicsit abban is megfigyelhető hogy a válaszadók jelentős többsége is ha problémája vagy kérdése van egyből kérdést ír ki. A google-be való beütés (vagy a gyik keresőjébe) meg sem fordul a felhasználók fejében az esetek többségében. Mennyire lehet olyan felhasználók véleményére adni akiket cm-er alapján kell véleményezni, vagy aki ma felteszi azt a kérdést amit tegnap csak 4x tettek fel előtte...

Hidd el az átlag véleménytől messze elmarad az oldal.

Ettől függetlenül van akinek kell a pénz és van akinek nem.

2018. jún. 23. 19:40
 16/24 anonim ***** válasza:
61%

Oszinten? Nekem olyan hapsi nem kell tenyleg aki a szuleinel el felnottkent es nincs egy biztos munkaja,jogsija. Nem egy gyereket akarok magam melle. Nekem eddig az osszes baratom DOLGOZOTT ES EGYEDUL elt vagy sajat lakasban vagy alberletben. Senki sem volt ko gazdag, de nem jottek a hulye kifogasokkal. Nem erdekel a penz. De nem egy csovest akarok paromkent akinek nincs sajat otthona vagy penze es nem tud vezetni a mai vilagban. Leszogezem. Nekem is van jogsim es autom is. Es igen egyedul elek alberletnem. Falusi lany voltam,most mar Pesten elek es a szuleim tamogatasa nelkul jutottam el ide. Vegig toltam a suli mellett a melot es mar 3 eve pesten elek egyedul. Nem hiszem el hogy erre paran nem kepesek.

25/N

2018. jún. 23. 19:46
 17/24 anonim ***** válasza:
7%

Igen. Van egy olyan női réteg az oldalon, ami mindenféle kritikát személyes támadásnak vesz. Tök mindegy, hogy mi a téma, ők azt hiszik, hogy szabadságharcot kell vívniuk, mert a valóságban kevés a sikerélményük és itt próbálják pótolni.

A #4-es válasza pl. tipikus. Leírja, hogy hát nézz körül, hogy kiknek-miknek van kapcsolatuk, de ha leírod, hogy azt látod, hogy nekik alig, akkor már te látod rosszul. Aztán a végére még odavágta a cicababás szöveget, amit itt kollektívan nyomnak egy csomóan. Ha valaki rossz nővel mert ismerkedni, akkor ő tuti cicababákkal kezdett csak...

A valóságban egyre több az olyan férfi, aki 30 felett is szűz. Egyre több helyen kapják fel az ilyen jellegű témákat, de lényegében még mindig egy letagadott tény, hogy mik kellenek a társkereséshez.

Arról meg külön lehetne beszélni, hogy mennyire cifra válaszok jönnek, amikor az elvárásokról van szó. Ha épp olyan a kérdés, akkor egy csomó nő büszkén leírja, hogy a férfinak legyen lakása, legyen ilyen, olyan munkája. Amikor épp ilyen jellegű kérdés jön, már a legútszélibb férfi is hirtelen jó... Amikor egy pár hibával rendelkező férfi ír ki kérdést, mégis belerúgdosnak és senki sem akar vele ismerkedni.

#14-es is tök jó példa! :D Előtte ment a szöveg, hogy nem számít a pénz és lepontozták azt, aki azt írta, hogy számít. Ő más megfogalmazásban leírta a dolgot, hirtelen fel lett pontozva. Az itteni válaszok kb. olyanok, mint a szélrózsa. Néhány felhasználó szóhasználata és %-a alapján felismerhető és kérdésenként teljesen ellentétes dolgokat írogatnak.

Szóval ja, elég alternatív itt minden :D

Személyes sztori: Itt naponta kaptam meg, hogy nőgyűlölő vagyok, gáz vagyok, szűz vagyok, buta vagyok, egy nőnek sem kellenék. A valóságban nincs társkeresési problémám. Ha nem komoly kapcsolatban vagyok, akkor több lazában. Néhány felhasználó tudata nagyon beszűkült.

2018. jún. 24. 02:39
 18/24 anonim ***** válasza:
38%
14-es,arról leginkább te tehetsz, hogy nincs még semmid 34 évesen. Nem hiszem, hogy valaki is megtiltotta volna annak idején, hogy építgesd a karriered.
2018. jún. 24. 03:35
 19/24 anonim ***** válasza:
61%

14-vagyok.

Nem arról van szó,hanem arról,hogy akinek ugyanúgy nem volt semmijük,de annó gazdag fiút választottak,jobban jöttek ki a sztoriból mint én.

Arról már nem is beszélve,hogy az is közrejátszik,hogy az exemet sokáig nekem kellett eltartanom mert egy idő múlva cseszett dolgozni,mert rájött,hogy ez marha kényelmes.Ezért is kerül lapátra.

2018. jún. 24. 16:01
 20/24 anonim ***** válasza:
#19: Azért az király, hogy nem az anyagiakkal volt gond, de az anyagiakra is lazán ráhúztad a dolgot.
2018. jún. 24. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!