Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a gyakori kérdéseken válaszolgatnak itt a kategóriában, alternativ valóságban élnek?
Nem csaj a pénzről van szó. Jó külső megjelenés, magasság, sportos testalkat, vonzó arc, belőtt haj, drágább ruhák nélkül is kb. gyök nulla az esélyed.
Ám ezek a tanácsok főleg nőktől jönnek, mégis mit vársz? Nekik, akiknek semmi gondjuk nincs társkeresés terén olyan szempontból, hogy gyakran a legnagyobb problémájuk, hogy az alfahív nem vette észre ahogy hátulról nézték és milyen szörnyű az élet..., mégis honnan tudhatnának akármit. Ja meg nem ők ismerkednek nőkkel.
Azt bírom amikor egy csaj jön itt a hülyeségeivel, hogy igenis ez meg az nem számít, de utána persze mégis kiderül, hogy a jelenlegi pasija is egy nettó 400-500-at kereső, magas, sportos pasi. :D
Nézzél már szét a való világban: van nője a bolti eladóknak, a biztonsági őröknek, a gyári munkásnak, az építkezéseken melózóknak, a tűzoltóknak, ápolóknak, mentősöknek, bárhol dolgozol, az emberek többsége párkapcsolatban él. Jó, lehet nem mind a huszon évesek, de a legtöbben harminc felett már házasok.
A legtöbben egyetemen ismerkednek meg a párjukkal, ekkoriban még egyik félnek sincs saját lakása, autója is csak kevésnek. A legtöbb pár együtt teremti meg a dolgokat. Persze ez normális, egészséges mentalitású, igyekvő emberekre jellemző.
Ha te csak cicababákra csorgatod a nyáladat, vagy nincs benned emberileg semmi értékes,akkor persze bajban vagy. És gyanítom, hogy ez a helyzet áll fenn.
"A minimum elvárások között van az, hogy a pasasnak legyen jogsija, autója"
Na persze, és ezt hol olvastad, nyilván itt!
Páromnak se autója, se jogsija, mégis 5 éve együtt vagyunk nagyon boldogan. Jéé.. ez hogy lehet?
És nem gazdag.
És ki számít csórónak? Egy milliárdosnak egy nettó 120 ezret kereső ember az csóró!
Egy átlag magyar ember nettó kb 120-150 ezret keres.
4: +1
3: Definiáld a magasat és a picit, kérlek! ^^
Én összejöttem több csóróval is, 18-23 évesen nem érdekelt az ilyesmi kicsit sem, a szüleim eltartottak, valamint egyetemen tanultam, volt jövőképem.
Jelenleg a csóró barátom, akivel 5 éve együtt vagyok, kezdi normálisan felépíteni a karrierét, nem csóró már, de nem is gazdag. Pályakezdők vagyunk mindketten, kb. ugyanannyit keresünk, és jól megvagyunk így. Nincs autója, jogsit most szerzett nemrég.
Most érzem már, hogy ha megint szingli lennék, akkor számítanának ezek a dolgok. Nem kellene dúsgazdag, vezető pozíciós, Bahamákon nyaraló férfi, nem várom el a saját lakást és a kocsit sem, csak annyit, hogy ne valami naplopó gyökér legyen, és lehetőleg legyen vmi értelmes karriere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!