Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokaknak azért vannak társkeresési problémáik, mert a társadalom velük szemben roppant elutasító?
Sokkal összetettebb.
Az elutasítottságoknak (legyen férfi vagy nő) is oka van. És nem mindegyik frusztrált szűz hajt a tönegbe, van aki csak itt hisztizik.
Igen. Vannak olyan ismerőseim, akik viszonylag átlagosak, próbálkoznak lányoknál, de folyamatosan elutasítást kapnak. Rájuk nem kíváncsi a társadalom, mint férfi. A gáz az, hogy közben az "add önmagad" szöveget kapják az arcukba, amivel továbbra sem mennek semmire.
A társadalom nagy része csak a képébe tolt problémákkal hajlandó foglalkozni és azokkal is csak akkor, ha nem megy szembe a szocializált előítéleteivel.
Nem.
Ha valakivel szemben a társadalom elutasító, az rendszerint kiközösítésben szokott megnyilvánulni.
a legtöbbnek azért van, mert otthon ül a seggén és sír, hogy őt nem szereti senki.
ha pedig évente egyszer beszélget egy lánnyal valami ilyesmivel kezdi:
"őőőő, amúgy te, őőő, szeretsz szarni?"
Igen is, nem is.
Engem anno sosem érdekelt más mit mond. Ha nem állok készen, akkor mindegy mit öntenek belém. Aki meg lenézi a másikat emiatt, az sosem fogja megérteni, hogy milyen úgy élni mikor állandóan elutasítanak.
Utolsó, én értelek (nem pontoztam le senkit) de szerinted milyen elfogadás lehetséges itt? Mitől lenne elfogadóbb a társadalom? Mármint...én nem szólok le senkit aki ilyen, de általában valami zűr azért szokott lenni nála amin dolgozhatna, mint a cikkben az a pasi, aki végül is 37 évesen vesztette el a szüzességét egy rövid kapcsolatban, de a következő nőt már feleségül is vette. Ő pszichológushoz fordult és ez sokat segített rajta.
A társadalom mit tud segíteni? Sajnálatból nem fog vele senki összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!