Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az internetes társkeresési lehetőségekről? ( Van valakinek véleménye az elittársról? ) Mi a legjobb mód szerintetek személyesen, vagy neten?
A konkrét netes társkeresők lényegében húspiacok, ahol az esetek többségében a külső dönt.
A legjobb mód mindenkinek az, ahol eredményt tud elérni. Nekem élőben jött be a dolog és közösségi oldalakon.
Én neten ismertem meg a páromat. Nem társkeresőn, hanem egy közösségi oldalon. (donna.hu)
5 éve együtt vagyunk boldogan.
Az internet is egy lehetőség arra, hogy kapcsolatot létesíts emberekkel, azonban az internet nem pótolja a személyes kontaktust.
Mielőtt ismerkedsz, fogalmazd meg magadban nagyon pontosan, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkező párt szeretnél magadnak.
Ha valakinek nem megy élőben akkor a net adhat egy kezdő löketet. Általában akinek nincs rutinja az kevésbé izgul neten beszélgetve mint szemtől szemben. (bár nem is értem hogy miért mert a beszélgetést simán fotózgatják az emberek)
Elittársat én nem mondanám túl vonzó dolognak, mert ott ha már anyagiakhoz köti 2 ember a kapcsolatot már szerintem elég bizarrul indul.
Szerintem szemtől szemben úgyis az a legjobb, max egy rövid ismerkedés után (1-2 hét) találkozni és nem húzni a másik idejét nők részéről a jól beállított képekkel, férfiakéról pedig a szépen fogalmazott már már novellákba illő csábító mondatokkal:)
Az elittársnak könyvtárnyi irodalma van arról, hogy mennyire átverésre épül az apróbetűs, újra és újra levonódó előfizetésével. Szóval tán inkább azt ne.
A nettel magával nincs baj, csak a rajta levő emberekkel, akik nem tudják, hogy kell használni. Még néhány éve azért volt tán jobb, mert nem szabadult rá minden ostoba gyökér.
"Az elittársnak könyvtárnyi irodalma van arról, hogy mennyire átverésre épül az apróbetűs, újra és újra levonódó előfizetésével. Szóval tán inkább azt ne.
A nettel magával nincs baj, csak a rajta levő emberekkel, akik nem tudják, hogy kell használni. Még néhány éve azért volt tán jobb, mert nem szabadult rá minden ostoba gyökér."
Köszönöm többek között ezt a választ. Jó tudni, hogy az elittárs nem jó ötlet és egyetértek abban, hogy sok ember nem igazán tudja, hogy kell a netet értelmesen használni. Én azt is megfigyeltem, hogy valahogy az évek alatt lefáradtak az emberek a nettől és befásultak és ez is rontott a kommunikációs lehetőségeken. Nem sok olyat ismerek, aki ha nem is kerek egész mondatokban, de értelmesen tud kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!