Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Talán az az internetes ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán az az internetes ismerkedés lenne a legjobb példa arra hogy a férfiaknak nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom az internet mindent elárul. Sokan mondják azt hogy interneten olyan személy ismerkedik aki sikertelen a társkeresésben ezt ugye láthatjuk is onnan hogy a nagyon alacsony férfiak ismerkednek leginkább illetve a nagyon kövér 90 kg feletti nők próbálkoznak. De ha jól megnézzük akkor látjuk hogy eleve jóval több a férfi ez már egy jelzés de azt is látjuk hogy szerintem jóval szimpatikusabb átlagos kinézetű nem csúnya férfi akar komoly kapcsolatot interneten. Nők között szinte alig van ilyen ha ilyen is van az is inkább csak ego növelés miatt van fent nem akar komoly kapcsolatot. Interneten aki komoly kapcsolatot akar nők között azok általában az extra kövér nők.
2018. ápr. 22. 08:20
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Alapjában véve igen, de a nők igényei a netes társkeresőkön még abszurdabbak, mint egyébként. Ha nem nézel ki olyan jól, mint Brad Pitt és Johnny Depp együttvéve, akkor soha senki nem fog válaszolni, a 90+ kilós nők sem.
2018. ápr. 22. 09:55
 2/4 anonim ***** válasza:
67%

Ez hülyeség. Sok ismerősöm internetes tàrskeresőn talált pàrt , vékony nők és magas pasik is. Butasàg àltalànosítani.

Mindenki akit ismerek és így lett pàrja, férfi is nő is azt mondta egyik nemnek sem nehezebb a màsiknàl a pàrtalàlàs, mindenhol vannak buktatók, de a netes tàrskeresőt tudni kell hasznàlni és az ott àtélt dolgokat helyükön kezelni. Aki erre nem alkalmas az persze vinnyog évekig, hogy szar, nem jön össze semmi. Az ilyeneknek nem véletlenül nem jön össze. Amúgy meg az ismerőseimnél senkinek nem tartott 1 évig se, hogy pàrt talàljon. Nekem 6 hónapig, a férjemnek 2 hét, a baràtnőmnek 3 hónap, a 165 centis férjének 4 hónap, egy 195 centis volt osztàlytàrsamnak( pasi) 6 hónap, a vékony csinos feleségének 8 hónap. A többiek pàrkapcsolatban élnek, mindenki talàlt pàrt egy éven belül külsőtől függetlenül. Legyen az magas, alacsony, túlsúlyos vagy àtlagos pasi, vékony vagy túlsúlyos nő. A saját bénàzàsodat nem kell kivetíteni mindenki màsra.

Olyan személy ismerkedik neten aki nyitott erre a lehetőségre. Ennyi. Engem pl hívtak élőben is randira, de az adott illető vagy nem tetszett, mert nem az esetem, vagy mert ott virított az ujjàn a karikagyűrű vagy mert akkor màr én voltam foglalt/ hàzas, vagy mert 8-10-15 évvel legalàbb öregebb nàlam.... Hàt köszi de nem .... A netes ismerkedés nekem egyszerűen jobban tetszett, kényelmes, sok embert meg lehet ismerni, viszonylag rövid idő alatt. Ha pedig nem őszinte, hamar kiderül, lehet tovàbb lépni. Jobban szerettem olyanokkal randizni akiket valamennyire màr ismerek. Nem vadidegenekkel akik leszólítanak az utcàn ahol amúgy sem alkalmas mert megyek a dolgomra.

2018. ápr. 22. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Az internetes társkeresés az átlagos férfiak számára "nehezített pálya". Az első, amit egy nő megnéz a profilodon, a képed (illetve képeid). Átlagos férfiként ezekkel nyilván nem sok esélyed van hódítani. A bemutatkozásodat illetve a leveleidet ezek után már el sem olvassák, tehát semmivel nem fogsz tudni kitűnni a tömegből. Élőben sokkal könnyebb, mivel más eszközök is rendelkezésedre állnak (a testbeszéded, a hangod, a stílusod...). Lebeszélni senkit nem akarok róla, de sok reményt ne fűzz hozzá.

Az internet megjelenésével szinte egy időben jöttek létre a társkereső oldalak. Akkoriban még cikinek számítottak, mert köztudottan az élőben nem túl sikeres emberek próbálkoztak rajtuk. Tehát azzal, hogy a neten ismerkedtél, már egyfajta "lúzer" címkét is magadra ragasztottál, mert hát milyen ember az, akinek számítógép kell az ismerkedéshez? Aztán lassan átalakultak a szokások, ma már a fiatalok nem járnak annyit közösségekbe, ellenben nagyon aktívak az online térben, így ők is megjelentek az online "piacon". Ezzel megváltozott a társkereső oldalak megítélése (mert hát nézd meg mennyi jó csaj meg pasi van fent), viszont az eredeti sikertelenebb felhasználók kiszorultak róluk. Számukra maradt a való világ, ahol a kevésbé vonzó külsőt némileg kompenzálni tudják a sokat emlegetett kisugárzással.

2018. ápr. 22. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Nőknek ugyanolyan nehéz normális férfit találni...

Az más kérdés hogy nyilván szexre csak egyet kell csettinteni ha arra vágyik és máris sorban áll 20 pasi...

Meg a kezdeményezés inkább még mindig a férfi dolga, így a férfi gyűjti be a kudarcot a visszautasítást. De ez van ezt kell szeretni :)

F35

2018. ápr. 22. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!