Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem írnak Tinderen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak Tinderen a férfiak?

Figyelt kérdés
Gondolom mással is ismerkednek. Érdemes szerintetek ilyenkor nőként kezdeményezni? Való életbe sem szoktam viszont itt már azért biztosra mehetnek hiszen matchben állunk. 24N
2018. jún. 10. 13:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az általam ismert legrondább lánynak 1 órán belül 5-en írtak. Nálad mennyire rosszak lehetnek akkor a képek?
2018. jún. 10. 14:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem rosszak a kepeim. Sot se nem kihivo. Sokan megdicsernek eloben. Kezdemenyeznek is nem vagyok banyarem aranyos fejem van. 😉 Ettol fuggetlenul lehet massal ismerkedik. En is akkor nem szoktam tul aktiv lenni ha van valaki a kepbe.
2018. jún. 10. 14:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Tehát végül is írnak, csak nem tudod fenntartani a kommunikációt?
2018. jún. 10. 14:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"A visszautasítást meg tudni kéne normálisan kezelni, nem elküldeni az anyámba meg közölni, hogy ilyen bányarém örüljön, hogy egyáltalán írt neki valaki."

Én személy szerint egyetértek ezzel. Ugyanakkor ha valakivel egy másik illető ezt csinálta, az rám nézve még semmit nem jelent és nem érv arra, hogy az illető válaszra se méltasson.

2018. jún. 10. 14:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A tinderben az volt az újdonság, hogy kimozdította a nőket a totális passzivitásból, ami más társkeresőkön van.

Ettől függetlenül a férfiaknak továbbra is az a nyerő stratégia, hogy kb minden nőt leokéznak, aztán megnézik ki jelöli őket vissza, és abból választják ki kinek írnak. Ha van kiből választani.

Ha kb olyan az ízlésed, mint a többi lánynak, akkor a pasinak lesz még pár matchelt párja.

Jól tetted, hogy írtál neki, mert valószínűleg a képeiddel nem emelkedtél ki a lányok tömegéből, de így legalább észrevesz.

2018. jún. 10. 14:46
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Na mi ezt aztán végképp nem tudhatjuk hogy miért nem írnak. Lehet miattad a stílusod a kinézeted, bármi. Lehet hogy nehéz falatnak tartanak, mert mondjuk nem vagy kihívó és ribis, az meg sok sok fáradalommal járna téged ágyba vinni. Lehet közben jött egy jobb vagy könnyebb vérű nő. Lehet nem akar nyomulni és várja hát ha te is írsz, lehet mindenkit behúzott és rengeteg találata van és csak válogat. Ezer és ezer oka lehet amiért nem írnak.
2018. jún. 10. 15:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Én a csajokkal vagyok így. Létrejön a match, pár percig, aztán eltűnik, például.
2018. jún. 13. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!