Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen 31 éves jól kinéző nőként mi vár rám? Normálisat is ki lehet fogni?
Figyelt kérdés
31 vagyok, diplomás, szép atc, csinos test, most lett vége egy 6 éves kapcsolatomnak, megéri regisztrálni a tinderre? Idáig a facebookot sem használtam...2018. máj. 7. 22:28
1/17 anonim válasza:
A varázsgömböm azt mondja, hogy... basszus, eltört. Kénytelen leszek megvárni, msma.
2/17 anonim válasza:
Nem kell regisztrálnod sehova, egyszerűen csak menj ki az utcára, vagy bárhová, ahol férfiak vannak. Te fogsz válogatni.
3/17 A legrosszindulatúbb válasza:
Mi a rákért szorulsz te rá a Tinderre? Hagyjad már magad...
5/17 anonim válasza:
Felesleges, ha csak nem akarsz gyorsan szexkapcsolatot a környék legközelebbi 200pasijábol valakivel. Rendes kapcsolatra neked a valóvilág szerintem sokkal jobb döntés. Lehet ismerkedni is de főleg a szexkapcsolat az alapja a tindernek, a rendes kapcsolat kevésbé.
6/17 anonim válasza:
Mi vár rád? Egy tucat privát üzenet, ismerkedési és egyéb szándékkal.
7/17 anonim válasza:
Sokan be akarják majd teríteni spermájukkal a szép "atc"-odat.
8/17 anonim válasza:
Érdekes. Én is használtam a Tindert, de én a fiatalabb korosztályban(18-24) nem ezt tapasztaltam. Igaz, hogy nem is húztam jobbra, ha egy pucsító, csöcskidobó, csücsörítő leányzó volt a képen, de szinte minden lány, akivel beszéltem komoly kapcsolatot keresett.
Egyébként szerintem ott is találhatsz normális férfiakat. Türelmesnek kell lenned, és kiválogatni őket a sok problémás közül.
Ja, hogy diplomás vagy ? Az sokat számít. Akkor te már biztosan meg fogod találni ott az igazit. :D
9/17 anonim válasza:
:) én ott ismertem meg a férjem.Egy próbàt megér
10/17 A kérdező kommentje:
A diplomásat azért írtam, hogy nehogy azt higgyétek, hogy egy 3 gyereket 2 férjet magam högyött hagyó, 8 általánost végzett proli gyerek vagyok, esetleg kissebbségi. Igen, lehet csak kimegyek inkább az utcára, kávézókba, éttermekbe ismerkedni, csak idáig rá sem bagóztam ha megnéznek, de fél év eltelt a szakítás óta, úgy érzem készen állok a randizásra.
2018. máj. 8. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!