Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen 31 éves jól kinéző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen 31 éves jól kinéző nőként mi vár rám? Normálisat is ki lehet fogni?

Figyelt kérdés
31 vagyok, diplomás, szép atc, csinos test, most lett vége egy 6 éves kapcsolatomnak, megéri regisztrálni a tinderre? Idáig a facebookot sem használtam...
2018. máj. 7. 22:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Csak itt helyben kapásból van szerintem kb. 3519 kiéhezett kan, aki örömmel "rádbagózna". :D
2018. máj. 8. 00:22
 12/17 A kérdező kommentje:
A diplomásat azért írtam, hogy nehogy azt higgyétek, hogy egy 3 gyereket 2 férjet magam högyött hagyó, 8 általánost végzett proli gyerek vagyok, esetleg kissebbségi. Igen, lehet csak kimegyek inkább az utcára, kávézókba, éttermekbe ismerkedni, csak idáig rá sem bagóztam ha megnéznek, de fél év eltelt a szakítás óta, úgy érzem készen állok a randizásra.
2018. máj. 8. 00:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Tinderen is ugyanazok az emberek vannak fent, mint akik valóságban betalálnak. De legalább te nem kell szót váltanod egy visszataszítóval se. Pár próbát megér, de azért ne gondold, hogy jó lesz... általában szexre mennek, vagy kiderül, hogy defektes stb... valóság is ez igazándiból. Szóval ezért éri meg kipróbálni 🙂
2018. máj. 8. 00:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok se defektes se csunya es nem a szexre megyek. 21 eves vagyok viszonylag jol nezek ki.

Mi var rad? Kapsz egy superliket tolem es kb ennyi :D

2018. máj. 8. 09:45
 15/17 anonim ***** válasza:

A tinderrel férfi szemmel az a baj, hogy tul nagy a konkurencia. Ha nőként a legmenőbbre hajtasz lehet pofára esel, mert szexen kívül nem kapsz mást. De ha türelmes vagy akkor van esélyed találni egy normálisat.

30F vagyok még nem volt kapcsolatom és nagyon nehéz össze hozni egy randit, de azon kívül szakmájában dolgozó diplomás ember vagyok, diplomához illő magas fizetéssel. De na diploma meglett a csaj nem, ilyen jár aki Müszaki egyetemre megy és nem Müvésznek.

Sok sikert :)

2018. máj. 8. 10:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy diplomás vagy és nem proli... :D A helyesírásod néhol bicskanyitogató. Üdvözlettel,

Nyelvtan Náci Hölgy

2018. máj. 9. 10:23
 17/17 anonim ***** válasza:
villamos mernők es az informatikus nem a helyesírásáról hires de független jól keres ;)
2018. máj. 9. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!