Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen 31 éves jól kinéző nőként mi vár rám? Normálisat is ki lehet fogni?
Nem vagyok se defektes se csunya es nem a szexre megyek. 21 eves vagyok viszonylag jol nezek ki.
Mi var rad? Kapsz egy superliket tolem es kb ennyi :D
A tinderrel férfi szemmel az a baj, hogy tul nagy a konkurencia. Ha nőként a legmenőbbre hajtasz lehet pofára esel, mert szexen kívül nem kapsz mást. De ha türelmes vagy akkor van esélyed találni egy normálisat.
30F vagyok még nem volt kapcsolatom és nagyon nehéz össze hozni egy randit, de azon kívül szakmájában dolgozó diplomás ember vagyok, diplomához illő magas fizetéssel. De na diploma meglett a csaj nem, ilyen jár aki Müszaki egyetemre megy és nem Müvésznek.
Sok sikert :)
Ahhoz képest, hogy diplomás vagy és nem proli... :D A helyesírásod néhol bicskanyitogató. Üdvözlettel,
Nyelvtan Náci Hölgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!