Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen mostanában rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen mostanában rengeteg olyan pasival volt "match", akinek van kapcsolata. Véletlen lenne?

Figyelt kérdés
Fel nem tudom fogni, hogy egyesek hogy nem félnek a lebukástól.
2018. máj. 3. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Közülük sokakat már nem is érdekel, ha lebuknak, ezt tapasztaltam. N23
2018. máj. 3. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Be van írva, hogy barátkozás miatt vagyok fent, és néha párommal nézegetjük milyen emberek vannak fent 😘
2018. máj. 3. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem rég nincsenek fent, csak most vetted észre nem? (nem értek a tinderhez)
2018. máj. 3. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
azért kislányom, mert csak a legjobbakat húzod jobbra, akik amúgyis más nőket dugnak.
2018. máj. 4. 00:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Átlagos kinézetű pasikról van szó akik közül az egyiknek most született gyereke és szívecskét is küldött nekem.
2018. máj. 4. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!