Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez minden alkalommal Tinderen?
Adott egy alkalmazás ami azért van hogy ha az embereknek tetszik a másik leírása és fényképei, akkor kedveli, majd ha a másik ember szintén kedveli őt, akkor elkezdhetnek beszélgetni.
Szinte minden egyes alkalommal, amikor jön egy match, kezdeményezem a beszélgetést, mert hát én vagyok a fiú. Nem sablon szöveg, nem szia mizu, semmi ilyesmi. Mindenkinek külön szöveget írok.
Viszont ha mind a ketten érdekesnek találtunk valamit a másikban, és likeoltuk egymást, akkor miért érzem a határtalan érdektelenséget az első perctől?
Komolyan mondom, hogy legtöbbször vért izzadva sem lehet életben tartani egy beszélgetést, annak ellenére, hogy a másik ember leírása csak abból áll, hogy írjon neki a másik éd ne legyen unalmas. De egy szavas válaszokkal nem lehet fenntartani egy beszélgetést. Legalább visszakérdezne az illető.
Más találkozott ezzel a problémával? Mit lehetne ezzel kezdeni?
19/F
Nem tinderen ugyan, hanem randivonal és hasonlókon voltam fenn valamikor régen, de ugyanez megy. A sokadik "nem tudok mit mondani, kérdezz és válaszolok" meg hasonlók után már úgy éreztem magam, mint a HR-es az állásinterjún.
Olyannak írj, akinek van normálisan kitöltött adatlapja (sablonszövegek, pl. Kis herceges idézetek nélkül), hátha az kommunikatívabb.
10 évvel ezelőtt különböző oldalakon ugyan ez ment.
Rengeteg kuka, ostoba nő van, hidd el, csak jobban jársz, ha elkerülöd őket.
Én párral eljutottam az ágyig, na akkor eldöntöttem, hogy többet soha.
Hmm... nokent valaszolok , ha nem baj.
Az ilyen ,, szia mizu hello hogy vagy” keresekre en se valaszolok, max ha nagyon unatkozok, de akkor is olyan kabeliberu uzenetet kap a srac, mint amit adott. Legtobbjukkel ennyiben is marad a dolog, de akadt mar olyan is, akivel aztan tok jol elbeszelgettunk, sot talalka is lett.
2 hete tinderezek, ebbol osszehoztam 3 talit, nehanyukkal jokat beszelgettem, de nem lett tobb.
Ahhoz ,hogy lany ne egyszavas valaszokat adjon, neked se sablon szoveggel kell inditani.
A masik, a lanynak is akarni kell ismerkedni.. sajnos hogy ki mit szeretne, azt nem tudod kiszurni.
Nekem se tinder, és évekkel ezelőtt volt.
Az az oka, hogy egy nőre sokan írnak. Ti az első levelet tudjátok kimásolni-elküldeni, mi meg a következő három nap párbeszédeit.
Mi a foglalkozásod?
Kit keresel?
Mi a hobbid?
Egyszer leírni se túl izgalmas, de aznap hatodszor már rohadt unalmas, egy hét után ki lehet futni a világból.
Nekem azokból a beszélgetesekből lett valami, akik ki tudtak törni a keretekből. Ahol nem kellett ugyanazokat a sablon kérdés-válaszokat írni, orrvérzésig.
Például egy srác azzal indított, hogy elkérte a tökéletes tükörtojás receptjét, és vitatkozni kezdtünk, hogy könnyű vagy nehéz megsütni. Kiderült, hogy humoros, vág az esze, van bennünk közös.
Remélem, érthető, hogy mit szerettem volna elmagyarázni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!