Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez minden alkalommal Tinderen?
Adott egy alkalmazás ami azért van hogy ha az embereknek tetszik a másik leírása és fényképei, akkor kedveli, majd ha a másik ember szintén kedveli őt, akkor elkezdhetnek beszélgetni.
Szinte minden egyes alkalommal, amikor jön egy match, kezdeményezem a beszélgetést, mert hát én vagyok a fiú. Nem sablon szöveg, nem szia mizu, semmi ilyesmi. Mindenkinek külön szöveget írok.
Viszont ha mind a ketten érdekesnek találtunk valamit a másikban, és likeoltuk egymást, akkor miért érzem a határtalan érdektelenséget az első perctől?
Komolyan mondom, hogy legtöbbször vért izzadva sem lehet életben tartani egy beszélgetést, annak ellenére, hogy a másik ember leírása csak abból áll, hogy írjon neki a másik éd ne legyen unalmas. De egy szavas válaszokkal nem lehet fenntartani egy beszélgetést. Legalább visszakérdezne az illető.
Más találkozott ezzel a problémával? Mit lehetne ezzel kezdeni?
19/F
Elolvastam. Hát csajok krokodil meg hasonló marhaság. Én meg annyit irok "szimpatikus vagy képed alapján, lenne kedved egy sétához? "
Ha rám néz és tetszem neki egy szia igen vagy tudom is én valami blabla...de a lényeg mihamarabb találka ott derül ki a lényeg. Nem az hogy milyen humoros marhasággal inditom a beszélgetést egy vad idegen semmit nem tudok a lányról esetben...méghogy krokodil meg recept...komolyan mondom elmentek hazulról néhány embernél ha ez a "trend". De gondolom 20 alattiak vagyok. Igy érthető.
Azt kell megjegyezni mindenkinek. Kicsit fel kéne nőni a másikhoz érzelmi és értelmi intelligenciában, főleg a nőknek, mert az a férfi aki képes rászánni egy tartalmas normális levelet egy nőre az korrektül áll hozzá az ismerkedéshez és nem feltétlenül várja el hogy a karjaiba omoljon a csaj, de sok nő még addig is képtelen eljutni hogy visszaírjon értelmesen. Az meg gyenge kifogás hogy csak mert a nőknek ez mennyire kimerítő, mert sokan írnak... ugyan már, ha akar visszaír. Ráírtam nem egyre, a jól kitöltött adatlapostól a kép nélküli semmiig. És azt tapasztaltam hogy ízléstelen módon viselkedtek velem, volt aki káromkodott is, meg lekezelően beszélt velem és osztotta az észt hogy én mekkora gyökér vagyok, ő meg milyen csodálatos.
Nem tudom férfi oldalon milyenek az ismerkedős emberek, a nőket viszont ilyen oldalakon kiismertem.... soha többet egy percet nem szánok ilyenekre, egy betűt nem érdemelnek. Ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!