Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy tinderen sok férfi megsértődik, ha nem írok vissza pár órán belül?
Nem, nekik, az ilyeneknek nincs munkájuk sajnos, hidd el.
Akinek van, az nem akad ki ilyeneken.
nekem is olyan volt,hogy nem írtam vissza nekik és egy idő után sértődött üzenetet hagytak.. hát az ilyen már alapból felejtős, egy betűt sem érdemel
ez valami ilyen passzív-agresszív viselkedés forma vagy nem tudom
Szerencsére nem mindegyik pasi ilyen, de én is találkoztam hasonlóval.
Két napig morgott, mert túlóráznom kellett és mire hazaértem volna, addigra ő ment éjszakásba. A harmadik napon olyan migrénem volt, hogy azt hittem, elpusztulok. Mondtam neki, hogy ne haragudjon, de le kell feküdnöm. Egy óra múlva rám írt, hogy az anyámat, mert minek hazudozok, mert látja, hogy online vagyok. Finoman közöltem, hogy igen, mert a lakásban vagyok, ahol wifi van, és mindig online-nak mutat. Le is építettem, a francnak se hiányzik egy ilyen őrült.
Most mondjam azt hogy ebben a korban, és ilyen oldalakon nők és férfiak többsége selejtes?
Tisztelet a kivételnek!
Férfi vagyok. Nekem meg az a bajom, hogy rengeteg nő megsértődik, ha nem írok vissza pár napon belül. De vicc nélkül, ez eléggé zavaró.
Bár több lány lenne olyan, mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!