Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy tinderen sok férfi megsértődik, ha nem írok vissza pár órán belül?

Figyelt kérdés
Többször előfordult már, hogy nem tudtam válaszolni azonnal, mert órán voltam vagy edzésen vagy épp dolgoztam. És nem ritka, hogy 2-3 óra elteltével szó szerint számon kérnek, hogy miért nem válaszolok, mikor éppenséggel alig ismerjük egymást. Emiatt még a legszimpatikusabb srácból is ki tudok ábrándulni. Itt most 25-29 év körüli felnőtt férfiakról van szó, akik már abban a korban vannak, hogy nyilván van munkájuk. Akkor ők hogy érnek rá egész nap írogatni és hogy várják el a másiktól, hogy 0-24-ben ráérjen válaszolni? Mi az oka ennek a viselkedésnek? Én sosem akadok ki, ha egy srác csak órák múlva válaszol, gondolom, van élete és nem ér rá.

2018. ápr. 24. 10:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

"Az ilyeneknek túl sok a szabadideje, nem kár értük."

Nem létezik olyan, hogy túl sok szabadidő. Mint ahogy jó reggel sincs.

2018. ápr. 25. 02:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez a téma oda vissza igaz, mármint lányokra és pasikra is.

Én mondjuk alapból diszkrét kapcsolatot keresek, egy olyan lánnyal aki reggel még ráér, akár reggel 6-7 kor.

És máshol van is hirdetésem. Szóval számtalanszor előfordult, hogy emailes rámírás, képcsere, minden happy és kölcsönös szimpátia így, majd telszámot kérnék és első talit és eltűnik a lány, ha ez eddig nem következett be vagy 30x akkor egyszer sem.

Pedig abszolút kultúráltan, kedves hangnemben és stílusban írok, nem a vagyoni helyzetemet ecsetelem és nem a farkamról küldöm a képet :-)

Na akkor ez hogy is van ?

2018. ápr. 25. 06:08
 13/15 anonim ***** válasza:

11:

Az egyszerű és ostoba, közhelyszerű világmagyarázatokból is végtelen van.

2018. ápr. 25. 10:15
 14/15 anonim ***** válasza:

13:

Ez nem magyarázat volt, hanem ténymegállapítás.

2018. ápr. 25. 13:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem pár óra az nem gond de napokra eltünni az már véleményes szerintem.
2019. márc. 4. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!