Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan srácról, aki szeretne direkt kövérebb lenni?
Olyan lányok véleményed érdekel, akinek bejön a testesebb (nem elhízott) férfi alkat.
Ha egy srác szeretne direkt hízni és pocakosabb lenni (mondjuk 100 kiló a 180 centihez), arról mit gondoltok? Nagyon fura lenne, ha hízókúrázna a párotok? Valaki örülne neki?
23/F
én undorodnék tőle.
egy 100 kilós ember vetekszik a nálunk ólban fekvő disznókkal, nekem olyan nem kéne.
Lol, elképesztő milyen deformált elgondolásai vannak egyeseknek a túlsúlyos emberekről. 100 kg az hol ólban fekvő disznó te barom? És különben is hogy jön az h te ilyet mondasz másokra? Biztos egy nagyon jóindulatú és intelligens ember vagy.
Kérdező, magadnak kell hogy tetszél. Ha te úgy jobban éreznéd magad akkor vágj bele. Én személy szerint pont ezt a nem kövér de nem vékony állapotot szeretem amire te is gondolsz szerintem. :)
Undorító és értelmetlen dolog. Az egészséged bánja. Az életedet orvosoknál akarod tölteni?
Valami defekted van? A hízásnak és a túlsúlynak egészségkárosító hatása van.
Fel tudod azt fogni, hogy nyáron 40 fokban meg fogsz dögleni, mert nem fogod tudni cipelni a súlyodat? Izzadni fogsz, mint egy ló. Lihegni fogsz. Kínszenvedés lesz felsétálni az emeletre.
De a te életed. Azt csinálsz, amit akarsz. Nem kötelező sokáig élni, úgyis sokan hajtogatják, hogy úgyis meg kell halni valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!