Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan srácról, aki szeretne direkt kövérebb lenni?

Figyelt kérdés

Olyan lányok véleményed érdekel, akinek bejön a testesebb (nem elhízott) férfi alkat.

Ha egy srác szeretne direkt hízni és pocakosabb lenni (mondjuk 100 kiló a 180 centihez), arról mit gondoltok? Nagyon fura lenne, ha hízókúrázna a párotok? Valaki örülne neki?

23/F

2018. ápr. 23. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Pocakosabbra hízna az nem tetszene, ha izomra szedne fel még az lehet bejönne. 100 kg-ot a 180 cm-hez én soknak gondolnám így is úgyis.
2018. ápr. 23. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

én undorodnék tőle.

egy 100 kilós ember vetekszik a nálunk ólban fekvő disznókkal, nekem olyan nem kéne.

2018. ápr. 23. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Lol, elképesztő milyen deformált elgondolásai vannak egyeseknek a túlsúlyos emberekről. 100 kg az hol ólban fekvő disznó te barom? És különben is hogy jön az h te ilyet mondasz másokra? Biztos egy nagyon jóindulatú és intelligens ember vagy.

Kérdező, magadnak kell hogy tetszél. Ha te úgy jobban éreznéd magad akkor vágj bele. Én személy szerint pont ezt a nem kövér de nem vékony állapotot szeretem amire te is gondolsz szerintem. :)

2018. ápr. 23. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Undorító és értelmetlen dolog. Az egészséged bánja. Az életedet orvosoknál akarod tölteni?

Valami defekted van? A hízásnak és a túlsúlynak egészségkárosító hatása van.

Fel tudod azt fogni, hogy nyáron 40 fokban meg fogsz dögleni, mert nem fogod tudni cipelni a súlyodat? Izzadni fogsz, mint egy ló. Lihegni fogsz. Kínszenvedés lesz felsétálni az emeletre.

De a te életed. Azt csinálsz, amit akarsz. Nem kötelező sokáig élni, úgyis sokan hajtogatják, hogy úgyis meg kell halni valamiben.

2018. ápr. 23. 18:56
 5/6 anonim válasza:
hasonló vágyaim vannak mint neked kérdező :D ha gondolod dobj egy privit
2018. ápr. 25. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem bejon csak legyen azert tobb mint 100
2018. ápr. 26. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!