Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan közöljem valakivel azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem valakivel azt Tinderen, hogy nem látok esélyt párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Igazából jól elbeszélgetünk, meg érdekes, vicces, de távolság is van köztünk, és annyira se a személyisége, se a külseje nem villanyozott fel, mint kéne. És hát nem akarom, hogy ő azt higgye, hogy van esély.

Ezt valahogy úgy kéne éreztetnem, hogy ne is bántsam meg, és akár ha ő szeretné, akkor akár továbbra is dumálhassunk. Új vagyok az ilyen netes társkeresésben, és nem tudom, hogy mit tegyek ilyenkor.

A bunkó parasztok ilyenkor csak egyik pillanatról a másikra elhallgatnak, de ugye én ezt nem akarom.

Előre is köszi a segítséget. (F)

2018. máj. 11. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindennek az alapja az őszinte nyílt kommunikáció. Mi ebben olyan nehéz?
2018. máj. 11. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
A csevegő felületen találsz jobb fent egy kis menüt, azon belül ott a szétválasztás ;)
2018. máj. 11. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Talalkoztatok mar eloben?
2018. máj. 11. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:

# 1

Az addig oké, hogy őszintén, de hogyan lehet ezt tapintatosan..

Nekem is volt már ilyen, én legtöbbször szó nélkül lepéptem, szégyellem is.. :(

2018. máj. 11. 19:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Eleve nincs ilyenkor tapintatosság. Szimplán közölni kell vele őszintén, hogy mi a helyzet. Most ne babusgassuk már a másik lelkecskéjét könyörgöm, csak azért, mert nem akarok tőle semmit.

Suliban se pátyolgatott a tanár néni, ha 1-t, vagy 2-t adott a feleletedre, vagy dogádra.

Mindegy mit csinálsz, egy visszautasításkor mindig sérül valaki.

Meg kell tanulni kontrollálni az érzelmeinket és türtőztetni kell magunkat. Meg kell tanulni, hogy rengeteg csalódás is érhet minket az életben és meg kell tanulni ezeket feldolgozni és helyén kezelni.

Most nehogy már még én érezzem magam sz..rul, mert a másikat visszautasítom! Úristen, milyen gondolkodás az, hogy jaj, csak nehogy megbántsam.

Fel kéne nőni agyilag is, és érett felnőttként kéne kezelni a dolgokat.

2018. máj. 11. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Fogod torlod. Kit erdekel?
2018. jún. 3. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!