Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem írnak Tinderen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak Tinderen a férfiak?

Figyelt kérdés
Gondolom mással is ismerkednek. Érdemes szerintetek ilyenkor nőként kezdeményezni? Való életbe sem szoktam viszont itt már azért biztosra mehetnek hiszen matchben állunk. 24N
2018. jún. 10. 13:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnél valamit, próbálkozz te is. Ne hagyd elúszni a lehetőséget!
2018. jún. 10. 13:20
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan 50%-ban a te feladatod kezdeményezni.
2018. jún. 10. 13:22
 3/17 anonim válasza:
100%
Szia , szerintem mindenféleképpen érdemes ráírnod.Sokszor én is úgy vagyok vele hogy hiába álltunk párba nem írok ,mert elegem lett abbol hogy állandóan én kezdeményezek.Többnyire vagy nem válasszoltak vagy 2 szavas válasszokkal és 0 kérdéssel kimerült az érdeklődésük.Tehát nekem szimpatikus lenne ha rámírnának mert egyfajta érdeklődést és akarást is úgymond sugallna hogy érdemes vele ismerkedni.
2018. jún. 10. 13:25
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok nyomulosnak tunni. Bocsi az ekezetekert telefonrol potyogok. Volt hogy besuperlikoltam egyik sracot akivel regebben parba alltunk hogy hatha veszi a lapot. Inkabb nem is huzott be. Mivel kezdhetnek? Nehez dolguk van a ferfiaknak ha fel akarjak kelteni egy no erdeklodeset most ebben a szituacioban en is erzem. Szerintem a szia mizu nagyon gaz. A kepei alapjan kezdhetnek beszelgetest csak valami frappans kellene 😀
2018. jún. 10. 13:28
 5/17 A kérdező kommentje:
Írok drukkoljatok 😅
2018. jún. 10. 13:34
 6/17 anonim ***** válasza:
🤞🤞
2018. jún. 10. 13:42
 7/17 anonim ***** válasza:
66%

Én kezdeményeztem már srácnak, mert láttam a bemutatkozójában valamit, amivel tök jól el lehetett kezdeni...

az egyik 2 hét múlva válaszolt, hogy jaj, bocs, nem látta de nem ugrok-e át hozzá (lol), a másik meg szerintem egész életében azon a bemutatkozáson dolgozott a legtöbbet, mert a beszélgetésben olyan érdektelen és dögunalmas volt, hogy úgy döntöttem, nem teperek.

Az a pasi, aki társkeresőn sem mer kezdeményezni, az nem férfi. Az érthető, ha valaki nem kezdeményez utcán, vagy szüksége van arra, hogy egyértelműen tudtára adja a lány, hogy érdekli és lehetőséget biztosítson neki a kezdeményezésre. De ha adott a match, ami elvileg azt jelenti, hogy érdeklitek egymást, és a srác cseszik írni, az nem jelent sok jót. Az ilyenek defektesek.

2018. jún. 10. 13:48
 8/17 A kérdező kommentje:
Én sem szoktam kezdemenyezezni de felkeltette az erdeklodesem a kepei alapjan. Mert hasonlo az erdeklodesi korunk valamint a bemutatkozo szovegere haraptam en is ra az alapjan irtam egy poenos uzenetet neki ha veszi a lapot akkor valoszinuleg nem defektes. 😀😅
2018. jún. 10. 13:57
 9/17 anonim ***** válasza:
65%

"Nehez dolguk van a ferfiaknak ha fel akarjak kelteni egy no erdeklodeset most ebben a szituacioban en is erzem."

ilyen, amikor visszanyal a fagyi? :)

"Az a pasi, aki társkeresőn sem mer kezdeményezni, az nem férfi."

Ha ez így van, akkor az a csaj, aki egy normális kezdeményezésre nem tud reagálni - és kulturáltan reagálni -, nem nő.

2018. jún. 10. 14:11
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

A visszautasítást meg tudni kéne normálisan kezelni, nem elküldeni az anyámba meg közölni, hogy ilyen bányarém örüljön, hogy egyáltalán írt neki valaki. Ennek mi értelme? Csak megerősít abban, hogy jól tettem, hogy elutasítottam.

A kérdésre válaszolva, szerintem érdemes kezdeményezni. Max. nem írnak vissza, vagy közlik, hogy nem tetszel nekik. Azzal meg nem érdemes foglalkozni, aki ezt úgy veszi le, hogy te nagyon kétségbeesett meg kiéhezett lehetsz, hogy nőként kezdeményezel. De simán összejöhet egy jó beszélgetés is, előre nem lehet tudni. Lényeg az, hogy ezektől a netes társkeresőktől ne várj sokat.

2018. jún. 10. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!