Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írnak Tinderen a férfiak?
Én kezdeményeztem már srácnak, mert láttam a bemutatkozójában valamit, amivel tök jól el lehetett kezdeni...
az egyik 2 hét múlva válaszolt, hogy jaj, bocs, nem látta de nem ugrok-e át hozzá (lol), a másik meg szerintem egész életében azon a bemutatkozáson dolgozott a legtöbbet, mert a beszélgetésben olyan érdektelen és dögunalmas volt, hogy úgy döntöttem, nem teperek.
Az a pasi, aki társkeresőn sem mer kezdeményezni, az nem férfi. Az érthető, ha valaki nem kezdeményez utcán, vagy szüksége van arra, hogy egyértelműen tudtára adja a lány, hogy érdekli és lehetőséget biztosítson neki a kezdeményezésre. De ha adott a match, ami elvileg azt jelenti, hogy érdeklitek egymást, és a srác cseszik írni, az nem jelent sok jót. Az ilyenek defektesek.
"Nehez dolguk van a ferfiaknak ha fel akarjak kelteni egy no erdeklodeset most ebben a szituacioban en is erzem."
ilyen, amikor visszanyal a fagyi? :)
"Az a pasi, aki társkeresőn sem mer kezdeményezni, az nem férfi."
Ha ez így van, akkor az a csaj, aki egy normális kezdeményezésre nem tud reagálni - és kulturáltan reagálni -, nem nő.
A visszautasítást meg tudni kéne normálisan kezelni, nem elküldeni az anyámba meg közölni, hogy ilyen bányarém örüljön, hogy egyáltalán írt neki valaki. Ennek mi értelme? Csak megerősít abban, hogy jól tettem, hogy elutasítottam.
A kérdésre válaszolva, szerintem érdemes kezdeményezni. Max. nem írnak vissza, vagy közlik, hogy nem tetszel nekik. Azzal meg nem érdemes foglalkozni, aki ezt úgy veszi le, hogy te nagyon kétségbeesett meg kiéhezett lehetsz, hogy nőként kezdeményezel. De simán összejöhet egy jó beszélgetés is, előre nem lehet tudni. Lényeg az, hogy ezektől a netes társkeresőktől ne várj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!