Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen esélyek rendes kép nélkül?
Regisztráltam csak úgy kíváncsiságból egy olyan képpel, ami hátulról ábrázol egy férfit.
Valami ilyesmi jellegű volt a kép.
Mégis, hogy lehet igy kb 2 het alatt közel 20 matchem lett?
Még a többség beszélgetett is velem simán, sőt több lány magától irt és ő először.
Az az erdekes, hogy a többség ertelmes, nem primitív valaszokat adott.
Sőt, kifejezetten arckepet sem kértek elsőre.
Számomra elég meglepő ez a dolog.
A kérdés az, hogyan és mi okból lehetséges a "match" normális kép nélkül?
Bocs, tényleg rossz a link.
Ez a kép az pontosan: (én is nagyjából így nézek ki)
Vannak elég urban legendek a tinderről, de sok a fiatal 16-18 éves.
Másrészt az orvostan hallgatótól mindenki megfordul ott.
Nem mindenkit húztam jobbra.
Ha nem is keresek valakit, akkor is megválogatom azért valamennyire ki kap lájkot.
Pont ma is jött egy új match...
Eddig azt hittem ez egy felszínes szexpartner kereső.
Aztán vannak rajta elég értelmes, és intelligens emberek is.
Ráadásul azt kell mondjam, az a néhány kép alapján külsőre se az, akit bárhol látsz az utcán.
Akiknek írtam, nyilván nem sablonszöveggel, mind válaszoltak is.
"van egy atlagos lany az egyetemen aki bejon es hiaba szuper lajkolom"
Ha ismered élőben, miért nem élőben próbálsz beszédbe elegyedni vele? Sokkal szimpatikusabb lenne. Simán lehet, hogy azért törölt, mert kínosan érintette, hogy valaki akit élőben ismer megtudta, hogy társkeresőzik. Sokan ezt kudarcként élik meg, itt is lehet néha olvasni olyan véleményt, hogy "csak az van fenn társkeresőn, akinek élőben nem megy az ismerkedés, mert valami gáz van vele."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!