Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ápolt vagyok, adok magamra, nem vagyok kövér. Miért nem kapok egy olyan lányt, aki legalább, ezen a szinten van?
Figyelt kérdés
Lányban az ilyen, sokkal feljebb van a ranglétrán, mint fiúban, ez lehet a baj?2018. jún. 6. 14:22
81/101 anonim válasza:
Na jó, a kérdező egy troll, élő ember ugyanis ekkora barom nem lehet:-)
82/101 A kérdező kommentje:
"De ha állításod szerint vagy azon a szinten, akkor miért nem kellesz ezeknek a lányoknak? :D"
Rakj fel társkeresőre egy átlagos lányt és egy átlagos fiút, majd figyeld, hogy melyik lesz sikeresebb. Ezért.
2018. jún. 7. 19:14
83/101 anonim válasza:
Főleg így, hogy neked tök mást jelent az átlagos nő és az átlagos férfi. :)
84/101 anonim válasza:
Atyaúristen, ha bár én ronda vagyok férfiban, de ha az az átlagos amit linkeltek és nekem elvileg azzal a rondával kéne összejönnöm, akkor inkább egyedül, hol átlagos az a nő, te jó isten? 10/2 a ronda meg 10/0 max.
85/101 A kérdező kommentje:
Csak próbálnak ellent mondani nekem, bárhogyan is.:)
2018. jún. 7. 20:07
86/101 anonim válasza:
Trollok, ne törődj velük, ha igaz amit mondanak akkor pedig irány Kelet-, vagy Dél-Európa. Bár ez a két nő, inkább tűnik angolnak és amerikainak, azok közül is a legrosszabbaknak, pedig ott az átlag is csúnya.
87/101 A kérdező kommentje:
Ha fiú vagy, mutatok képet magamról, és láthatod, hogy simán vagyok átlagos, csak a lányok el vannak szállva maguktól.
2018. jún. 7. 20:16
88/101 anonim válasza:
Figyelj itt csak az számít csúnya nőnek, aki igénytelen, lehet kövér, ronda arcú, deszka testű, férfiaknál meg az az átlag aki focista testalkatú, szimetrikus arcú, átlag méretű.
90/101 anonim válasza:
Volt egyszer egy kavarásom buliban egy deszka, csúnya csajjal, aki nem mellesleg igénytelen (izzadt stb.) is volt és a buli közben tapadtak rá az átlag csávók, nem tudsz mit tenni, nagyobb rájuk a kereslet, be kell érni rosszabbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!