Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ápolt vagyok, adok magamra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ápolt vagyok, adok magamra, nem vagyok kövér. Miért nem kapok egy olyan lányt, aki legalább, ezen a szinten van?

Figyelt kérdés
Lányban az ilyen, sokkal feljebb van a ranglétrán, mint fiúban, ez lehet a baj?

2018. jún. 6. 14:22
 81/101 anonim ***** válasza:
Na jó, a kérdező egy troll, élő ember ugyanis ekkora barom nem lehet:-)
2018. jún. 7. 19:05
 82/101 A kérdező kommentje:

"De ha állításod szerint vagy azon a szinten, akkor miért nem kellesz ezeknek a lányoknak? :D"

Rakj fel társkeresőre egy átlagos lányt és egy átlagos fiút, majd figyeld, hogy melyik lesz sikeresebb. Ezért.

2018. jún. 7. 19:14
 83/101 anonim ***** válasza:
Főleg így, hogy neked tök mást jelent az átlagos nő és az átlagos férfi. :)
2018. jún. 7. 19:41
 84/101 anonim ***** válasza:
Atyaúristen, ha bár én ronda vagyok férfiban, de ha az az átlagos amit linkeltek és nekem elvileg azzal a rondával kéne összejönnöm, akkor inkább egyedül, hol átlagos az a nő, te jó isten? 10/2 a ronda meg 10/0 max.
2018. jún. 7. 19:58
 85/101 A kérdező kommentje:
Csak próbálnak ellent mondani nekem, bárhogyan is.:)
2018. jún. 7. 20:07
 86/101 anonim ***** válasza:
Trollok, ne törődj velük, ha igaz amit mondanak akkor pedig irány Kelet-, vagy Dél-Európa. Bár ez a két nő, inkább tűnik angolnak és amerikainak, azok közül is a legrosszabbaknak, pedig ott az átlag is csúnya.
2018. jún. 7. 20:13
 87/101 A kérdező kommentje:
Ha fiú vagy, mutatok képet magamról, és láthatod, hogy simán vagyok átlagos, csak a lányok el vannak szállva maguktól.
2018. jún. 7. 20:16
 88/101 anonim ***** válasza:
Figyelj itt csak az számít csúnya nőnek, aki igénytelen, lehet kövér, ronda arcú, deszka testű, férfiaknál meg az az átlag aki focista testalkatú, szimetrikus arcú, átlag méretű.
2018. jún. 7. 20:19
 89/101 anonim ***** válasza:
Mutass képet, tök érdekel!
2018. jún. 7. 20:22
 90/101 anonim ***** válasza:
Volt egyszer egy kavarásom buliban egy deszka, csúnya csajjal, aki nem mellesleg igénytelen (izzadt stb.) is volt és a buli közben tapadtak rá az átlag csávók, nem tudsz mit tenni, nagyobb rájuk a kereslet, be kell érni rosszabbal.
2018. jún. 7. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!