Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ápolt vagyok, adok magamra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ápolt vagyok, adok magamra, nem vagyok kövér. Miért nem kapok egy olyan lányt, aki legalább, ezen a szinten van?

Figyelt kérdés
Lányban az ilyen, sokkal feljebb van a ranglétrán, mint fiúban, ez lehet a baj?

2018. jún. 6. 14:22
 61/101 anonim ***** válasza:
60-as hát azt választól akit akarsz, tényleg nehéz, mindjárt megsajnállak...
2018. jún. 7. 16:39
 62/101 A kérdező kommentje:
Szegény 60-as , a napi 50 kezdeményező közül, nehezen talál normális pasit...:(
2018. jún. 7. 16:47
 63/101 anonim ***** válasza:
#56 os olyan mintha a kérdező lenne egy másik regjével, magát dícsérni! :D
2018. jún. 7. 16:51
 64/101 A kérdező kommentje:

Miért beszélnék magam ellen?

Itt ismertük meg egymást, és finoman fogalmazva, nincsenek nagy elvárásaim, ha azt mondom, nála szebbet szeretnék magamnak. :D

2018. jún. 7. 17:02
 65/101 anonim ***** válasza:
Na de akkor meg is válaszoltad a kérdésed. Kapnál olyat, de neked nem elég szép. Téma lezárva.
2018. jún. 7. 17:06
 66/101 A kérdező kommentje:
Nála szebbet érdemelnék.
2018. jún. 7. 17:08
 67/101 anonim ***** válasza:
Akkor viszont ne ezt írd ki, hanem azt, hogy "legalább ilyen szép nőt szeretnék". Pont ezt látom, hogy pasik bőgnek, hogy "jaj, csak azt várom el, hogy vékony legyen és ápolt", aztán hú, de rohadtul nem, hanem azt, hogy min. sminkeletlen topmodell legyen :D.
2018. jún. 7. 17:13
 68/101 A kérdező kommentje:
Elég nekem egy átlagos is.
2018. jún. 7. 17:16
 69/101 anonim ***** válasza:
100%

Általában ekkor szokott lenni, hogy átlagos alatt a sminkeletlen modellt értik, a tényleg átlagost meg rondázzák.

De ha ezt félretesszük, akkor is félrevezető az, hogy "jaj, nekem elég egy vékony, ápolt nő is, aki LEGALÁBB ezen a szinten van"... amikor meg vki jelentkezne, akkor meg "jaaaa, hát ez nem elég szép". Ne hazudj se magadnak, se másoknak az igényeidről, és probléma megoldva.

2018. jún. 7. 17:21
 70/101 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom, simán vagyok fiúban ezen a szinten.

[link]

2018. jún. 7. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!