Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ápolt vagyok, adok magamra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ápolt vagyok, adok magamra, nem vagyok kövér. Miért nem kapok egy olyan lányt, aki legalább, ezen a szinten van?

Figyelt kérdés
Lányban az ilyen, sokkal feljebb van a ranglétrán, mint fiúban, ez lehet a baj?

2018. jún. 6. 14:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/101 A kérdező kommentje:
Felre erted. Ne erezze azt egy apolt lany sem most, hogy en elvarom, hogy osszejojjenek velem. Arra gondolok, hogy nem nagy elvaras tolem, ha azt mondom, nekem apolt lany kell, mert megerdemem.
2018. jún. 6. 17:54
 32/101 anonim ***** válasza:
94%

Ha tényleg ez volt a kérdésed, akkor nagyon rosszul fejezed ki magad.

Nem, ez nem egy nagy elvárás, viszont azt meg vállalnod kell, hogy nem fog azonnal jönni egy csaj.

Megpróbálom elmondani a példámon, hogy mire gondolok. Itt vagyok több, mint egy éve szingli, és jól érzem magam, és ez akkor is úgy lesz, ha 10 év múlva is szingli leszek. Nem azért mert hú de türelmes vagyok, hanem mert ezen tényleg kár stresszelni magam, hogy most összejön-e egy kapcsolat, vagy nem.

Meg még próbálj meg nem ennyire elutasítóan fogalmazni :D

2018. jún. 6. 18:03
 33/101 A kérdező kommentje:
Szerintem nem fogalmaztam hulyen, csak kotekedi van kedvuk egyeseknek.:D
2018. jún. 6. 18:16
 34/101 A kérdező kommentje:
Bar valahol felhaboritonak tartom, hogy van az adott lany, aki semmivel nem tobb nalam, es ugy csinal velem szemben, mintha anyival jobb lenne nalam.
2018. jún. 6. 18:19
 35/101 anonim ***** válasza:
56%
Nem kövér, ápolt, normális nő vagyok, még szép arcom is van. Nem kellett soha olyan fiú, aki "elvárta", hogy ilyen meg olyan lányt "kapjon". Gondolom hiányzik belőled a férfias kisugárzás/viselkedés.
2018. jún. 6. 19:15
 36/101 anonim ***** válasza:
100%
Ápolt az azt jelenti, hogy nincs izzadtságszagod, rendszeresen fürdesz, mosod a fogad, a hajad, tiszta a ruhád, az arcod... tehát elég alap. Mintha azt mondanád, legyen lába.
2018. jún. 6. 19:34
 37/101 anonim ***** válasza:
100%
De még ez sem jelenti azt, hogy neked ez JÁR. Senkinek nem jár semmi.
2018. jún. 6. 19:34
 38/101 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy el vagy tévedve. Én elég sokat szenvedtem és kínlódtam a párkereséssel (ápolt, sportos, szép nő vagyok), és a végére azt kellett megállapítanom, hogy ennek jó része a szerencsén múlik. Nem jár semmi, ha ápolt vagy, ha jófej vagy. Úgy mondjuk pláne nem, ha úgy viselkedsz, mint egy durcás ovis.
2018. jún. 6. 20:15
 39/101 anonim ***** válasza:
42%

Nagyon rossz úton jàrsz ha azt gondolod egy teljesen átlagos srácként neked van jogod válogatni! Átlagos = béna, nyomi

Egy másik kérdésnél valaki teljesen jól megfogalmazta ezt. A legrosszabúl az olyan átlagos srácok járnak ami te is lehetsz! Mert ezek csak várják a sült galambot mert azt hiszik lehet egyszer nekik is egy csinos (nem kövér) csajuk, pedig az ő kategóriájuk fentebb van mint a vágyakozó srácok.

A alacsony, kövér, kisfarkú lúzer stb srácok meg legalább prostiznak mert belàdták hogy nincs esélyük. De kérdező a hozzád hasonló "atlagok" még 30 évesen is szűzek várnak , mert nekik "jár" egy jó nő. Pedig nem...

2018. jún. 6. 21:29
 40/101 A kérdező kommentje:
Nem kell jo no, eleg az atlagos is, csak apolt legyen es adjon magara.
2018. jún. 7. 00:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!