Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ápolt vagyok, adok magamra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ápolt vagyok, adok magamra, nem vagyok kövér. Miért nem kapok egy olyan lányt, aki legalább, ezen a szinten van?

Figyelt kérdés
Lányban az ilyen, sokkal feljebb van a ranglétrán, mint fiúban, ez lehet a baj?

2018. jún. 6. 14:22
 51/101 anonim ***** válasza:
Másnak se jár, hiába nyavajogsz. A nők választanak, nem te, kész.
2018. jún. 7. 14:15
 52/101 A kérdező kommentje:
Ja, királylánynak érzik magukat, azt sehol semmi. :D
2018. jún. 7. 14:25
 53/101 anonim ***** válasza:
Amúgy, ha nem vagy veszettül ronda, talán légy egy kicsit bunkóbb, flegma, húzzad az agyát a csajoknak, az bejön nekik és talán összeszedsz valakit, lehet az a baj, hogy rendes vagy túlságosan, nyálas.
2018. jún. 7. 14:26
 54/101 A kérdező kommentje:
47-es, téged meg megnéznélek, hogy valóban szép vagy-e, mert hihetetlen számomra, hogy egy szép nőnek nehéz párt találnia. :D
2018. jún. 7. 14:28
 55/101 A kérdező kommentje:

Nem vagyok már is is elég bunkô?:D

Amúgy én helyesnek látom magam.:D

2018. jún. 7. 14:28
 56/101 anonim ***** válasza:
Ismerem a kérdezőt, és nincs semmi baj a külsejével, kimondottan jóképű, csak egy bunkó paraszt. Adtam volna neki esélyt én is, de ő szó nélkül lelépett.
2018. jún. 7. 16:13
 57/101 A kérdező kommentje:
A végén még én leszek a világ legjobbképűbb pasija, csak ne legyen igazam. :D
2018. jún. 7. 16:19
 58/101 anonim ***** válasza:
79%
Normális párt nehéz találni, aki nem egy idióta. Ez még egy szép nőnek is nehéz. :D
2018. jún. 7. 16:24
 59/101 A kérdező kommentje:
Nyilván nem lesz a rengeteg kezdeményező közül nekik sem mind alkalmas komoly kapcsolatra, de a rengeted kezdeményező közül, nagyobb eséllyel fog találni komoly kapcsolatra is.
2018. jún. 7. 16:27
 60/101 anonim ***** válasza:
Ja hogy ennyi. Ha szép vagy, akkor evidens, hogy lesz élhető életed egy értelmes, normális, szorgalmas, szórakoztató férfival. Zseniális logika.
2018. jún. 7. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!