Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ápolt vagyok, adok magamra, nem vagyok kövér. Miért nem kapok egy olyan lányt, aki legalább, ezen a szinten van?
De ne hasonlítgasd már magad másokhoz, hát ez hihetetlen!
Ennyire zavar, hogy nincs csajod? Semmi baj! Tarts egy önvizsgálatot, hogy mi az, amiért nincs csajod - látatlanban annyit már látok, hogy az egyik ok az az, hogy rohadt görcsös vagy - és fejlődj, bakker!
Meg most minek neked csaj? Magadat se bírod szeretni, nemhogy egy másik embert...
Figyelj ide öregem! Ha úgy állsz hozzá, hogy egy nő alanyi jogon jár neked, akkor felejtsd is el az egészet. Tenned is kell azért, hogy egy jó párkapcsolatot tudj egy nővel kialakítani. Mint ahogy javasolták a többiek fejlődj kommunikáció terén, és vigyél végig egy önvizsgálatot. Én is ezeket csináltam és meglett a gyümölcse :)
25/F
Ez a "tartsál önvizsgálatot" nagyon szép eszmefuttatás, csak azt tegyük hozzá, hogy kolleganőm fia egy zsírdisznó, (hájas, elfolyó, nagyvalagú, pasiban undorító), nem tanult srác, még csak nem is művelt, és fullos barátnője van már 6 éve.
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy a srác gazdag (lakás, Audi, bankbetét, jól menő vállalkozás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!