Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ápolt vagyok, adok magamra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ápolt vagyok, adok magamra, nem vagyok kövér. Miért nem kapok egy olyan lányt, aki legalább, ezen a szinten van?

Figyelt kérdés
Lányban az ilyen, sokkal feljebb van a ranglétrán, mint fiúban, ez lehet a baj?

2018. jún. 6. 14:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/101 anonim ***** válasza:
84%

De ne hasonlítgasd már magad másokhoz, hát ez hihetetlen!

Ennyire zavar, hogy nincs csajod? Semmi baj! Tarts egy önvizsgálatot, hogy mi az, amiért nincs csajod - látatlanban annyit már látok, hogy az egyik ok az az, hogy rohadt görcsös vagy - és fejlődj, bakker!

Meg most minek neked csaj? Magadat se bírod szeretni, nemhogy egy másik embert...

2018. jún. 6. 15:33
 12/101 anonim ***** válasza:
92%
Ápolt, kedves lány vagyok, mégsem hív el soha senki
2018. jún. 6. 15:41
 13/101 anonim ***** válasza:
#12 Kár volt mondanod, mindjárt kapod a leveleket. :D
2018. jún. 6. 15:47
 14/101 anonim ***** válasza:
26%
Neked valamivel (hatványozottan) többet kell nyújtani, hogy legalább átlag kategóriát megüss mint egy lánynak akinek elég, ha nem csokikuran el és nem minden harmadik szava valami tragar oltás.
2018. jún. 6. 15:53
 15/101 anonim ***** válasza:
Gyurd ki magad full izmosra, legyél jóképű és talán lesz csajod
2018. jún. 6. 16:53
 16/101 A kérdező kommentje:
Jaguar, latom, te felfogtad, mire gondolok. :) Hagyjuk mar ezt a szemelyseg dolgot. Legyel egy bunko paraszt, akkor is tele leszel novel, ha nagyon jol nezel ki.
2018. jún. 6. 16:54
 17/101 A kérdező kommentje:
Kigyurtam magam, magasrol leszarjak a lanyok. :D
2018. jún. 6. 16:55
 18/101 anonim ***** válasza:
80%

Figyelj ide öregem! Ha úgy állsz hozzá, hogy egy nő alanyi jogon jár neked, akkor felejtsd is el az egészet. Tenned is kell azért, hogy egy jó párkapcsolatot tudj egy nővel kialakítani. Mint ahogy javasolták a többiek fejlődj kommunikáció terén, és vigyél végig egy önvizsgálatot. Én is ezeket csináltam és meglett a gyümölcse :)

25/F

2018. jún. 6. 17:11
 19/101 anonim ***** válasza:

Ez a "tartsál önvizsgálatot" nagyon szép eszmefuttatás, csak azt tegyük hozzá, hogy kolleganőm fia egy zsírdisznó, (hájas, elfolyó, nagyvalagú, pasiban undorító), nem tanult srác, még csak nem is művelt, és fullos barátnője van már 6 éve.

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy a srác gazdag (lakás, Audi, bankbetét, jól menő vállalkozás).

2018. jún. 6. 17:15
 20/101 anonim ***** válasza:
Már csak azért írtam, hogy akkor mi van az önvizsgálattal? Amit tartania kellene a kérdezőnek?
2018. jún. 6. 17:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!