Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Màr a 3. nő tűnt el szó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Màr a 3. nő tűnt el szó nélkül, miután megírtam, hogy van egy gyerekekem, és 2 nyíltan megmondta, hogy nem akar gyerekes férfival ismerkedni! Normális ez?

Figyelt kérdés

2018. jún. 5. 17:10
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen normális! De jó lenne tudni, milyen korosztályban keresel. Huszonévesen, gyermektelenül nekem sem kellett olyan férfi, akinek volt gyereke. Majd harmincon felül, elvált két gyerekes anyaként pedig gyermektelen nem kellett. Olyat találtam, akinek szintén van és így sokkal könnyebb alkalmazkodni.
2018. jún. 5. 20:10
 22/33 anonim ***** válasza:
87%
Persze, hogy normális. Ahogy a férfiak zöménél is kizáró ok, ha gyereke van a nőnek. Ez olyan meghatározó dolog az életedben, amit kb az elsők közt kellene említened magadról (mint ha fél kezed/lábad lenne), hogy tudja a másik fél, hogy akar e egyáltalán így ismerkedni. És nagyobb esélyed lehet olyan nőknél,akiknek szintén van gyereke.
2018. jún. 5. 20:32
 23/33 anonim ***** válasza:
87%
Normális, én is akkor álltam fel amikor a randipartner közölte, hogy gyereke van. Gyerektelenek esetében teljesen normális, hogy nem akar maga mellé olyat akinek van már. Nálam elváltak sem játszottak, egészen egyszerűen nem akartam olyan férfit, akinek nem velem az első élménye mind a házasság, mind a gyerek. PLussz egy gyerekes pasinak nyilván nem én leszek az első, amennyiben normálisan neveli a gyerekét. Nekem ez nem oké, de vannak akik elfogadják. De inkább javaslom, hogy szintén gyerekes nők között keresgélj, előrébb lennél.
2018. jún. 5. 20:42
 24/33 anonim ***** válasza:
86%
A legtobb vagy tapasztalja azt h amit irtak is, ex szivatja a gyerekkel a pasit, ami az uj nő idejet eletet is erinti, vagy a gyerek szent es serthetetlen ra ne szolj, ha szemet is, bunko is, lusta is, csak jajj nyald a popijat mert te tudtad h gyerekem van mikor osszejottunk szoveget nyomjak ( a kettonek semmi koze igaz egymashoz) vagy latjak ezt masoknal, vagy olvassak itt vagy barhol. Ritka az aki a gyereket kivulrol is tudja latni, aki megerti hogy ez egy ketelu dolog, persze legyen normalis a gyerekkel az uj par, de szolhasson is ra ha olyat csinal amit amugy ha lenne sajatja sem turne el.... szoval ertheto ha ebbol nem kernek. Van kivetel, de ritka...
2018. jún. 5. 20:50
 25/33 anonim ***** válasza:
68%
Ugy ertem van kivetel, aki normalisan neveli a gyereket es nem a fent leirt helyzet van, de ritka.
2018. jún. 5. 20:52
 26/33 anonim ***** válasza:
77%

Persze h normalis, senkinek nem az az alma h egy szingli apuka gyereket viselje el. A ferjem fia 10 eves volt amikor osszejottunk, voltak erdekes dolgok, feltekenyseg, morgas mindket fel reszerol Aztan mindenki lenyugodott, mindketten felfogtuk a gyerekkel, h ez egy helyzet amit kezelni kell mert ô is marad es en is. Szep lassan baratok lettunk, de a tini korszakat embernek nem kivanom:-))))

Szoval ha valasztanek ujra akkor egy gyerekmentes pasit preferalnek de a jelenlegi pasimnak van egy 8 eves kislanya, szal mint az abra is mutatja tiszta mazli h nincs sajat gyerekem:-)))

2018. jún. 5. 21:29
 27/33 anonim ***** válasza:
22%
Nem. Viszont nálam nem a nevelési szempont számítana, mint az előzőeknél. Én paráznék, hogy az illető már nem akar másikat, mert neki elég az az egy. Nekem viszont minden vágyam a saját gyerek.
2018. jún. 5. 21:45
 28/33 anonim ***** válasza:
70%
Èn sem tukmálom magam a pasikra 2 ève vagyok egyedül 1 gyerekkel. Engem már nem zavar az egyedüllèt. Ha valaki elfogad majd minket akkor okè ha nem akkor nem.:)
2018. jún. 5. 21:57
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim ilyen felállásban jöttek össze anno. Az évek során látott dolgok elegek voltak ahhoz,hogy az ilyen szituációkat majd a jövőben messziről elkerüljem.
2018. jún. 5. 23:51
 30/33 anonim ***** válasza:
94%

Eddig ez egyetlen ismerős csajnak jött be, de ő eleve a kicsikhez (egy és 2,5 éves) ment ki külföldre bébiszitternek, özvegy pasi gyerekeire vigyázni.

Aztán egymásba szerettek a pasival, és a pasi feleségül vette, és lett egy közös bébi is.

De itt már eleve a nő előbb megszerette a pasi gyerekeit, mint a pasit.

2018. jún. 6. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!