Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Màr a 3. nő tűnt el szó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Màr a 3. nő tűnt el szó nélkül, miután megírtam, hogy van egy gyerekekem, és 2 nyíltan megmondta, hogy nem akar gyerekes férfival ismerkedni! Normális ez?

Figyelt kérdés

2018. jún. 5. 17:10
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
89%
Saját gyereket sem szeretnék, másét sem.
2018. jún. 5. 18:20
 12/33 anonim ***** válasza:
89%
Keresgélt gyermekes anyukák közt és ennyi.
2018. jún. 5. 18:33
 13/33 anonim ***** válasza:
84%
*keresgélj*
2018. jún. 5. 18:33
 14/33 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem keressél olyan nőt, akinek gyereke van.
2018. jún. 5. 18:42
 15/33 anonim ***** válasza:
90%

Normális.

Elvált, két gyerekes nőként soha eszembe se jutott volna, hogy ne az első percben tisztázzam, hogy van gyerek. Adatlapra is kiírtam társkeresőn. Így akit ez zavar, azzal nem is foglalkoztunk egymással. Hidd el: te se akarsz olyan párt, aki nem fogadja el a gyereked!

Viszont egyáltalán nem biztos, hogy ha olyannal ismerkedsz, akinek szintèn van, az könnyen el fogja fogadni a te gyereked.

Egy nőnek tűzön-vízen át a sajátja lesz az első. Rengeteg konfliktus lehet ebből. Azt vettem észre, hogy a férfiak sokkal elfogadóbbak a témában! Kisgyerekes apaként nehezebb elfogadó nőt találni. Legalább is én ezt látom.

2018. jún. 5. 18:51
 16/33 A kérdező kommentje:
Mindegy mikor mondom, volt,hogy első beszélgetéskor mondtam és a nő közölte hogy nem ismerkedik olyannal,akinek gyereke van,volt hogy kicsit később,addig nagyon jól elvoltunk,de mikor megmondtam,akkor vagy elment vagy nem írt vissza. Itt nem az időzítés a lényeg.
2018. jún. 5. 19:22
 17/33 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem az a korrekt, ha őszitén elmondják. Amúgy a 7-es válaszoló tökéletesen felsorolta a problémákat. Még pár éve "toleránsabb", lelkesebb voltam, és nem zavart ismerkedésnél, ha egy pasinak gyereke van. Aztán ahogy felvázolták a drága apukák az elképzeléseiket, hááát mit ne mondjak, nekem is elment a kedvem tőlök, szóval jobb is az elején tisztázni ezt. Először is mind úgy képzelte el a kapcsolatot, hogy én majd azonnal hozzájuk költözök, és egyedül vezetem az egész háztartást. Másodszor, a gyerek tabu, nem én vagyok az anyja, ne merjek rászólni se ( még ha felgyújta a lakást, akkor sem, és ez nem vicc, tényleg így gondolkodtak). Sőt, az egyik pasi büszkén mesélte, hogy a fia milyen szemtelen a volt feleség új párjával :O. Persze, nyilván a gyereknek van apja, meg anyja, aki neveli a gyereket, de azért az új társat is tisztelni kell, enélkül nem lehet együttélni, csak ezt sokan elfelejtik. Szóval részemről ennyi volt a gyerekes apukákkal való ismerkedés.
2018. jún. 5. 19:25
 18/33 anonim ***** válasza:
85%

Jól van, most mit izélsz? Nem kötelező összejönniük gyerekes emberrel.

Első dolog legyen az adatlapon, hogy csak olyannal ismerkedsz, akinek gyerek nem akadály. Gondolom, részedről sem az, ha a nőnek van, így nem lehet azt mondani, hogy irreális elvárás. Kölcsönös alkalmazkodás.

2018. jún. 5. 19:26
 19/33 peca1000 ***** válasza:
87%

Ha a társkeresős adatlapodon ott lenne, hogy van gyereked, és még képet is tennél fel róla, ahol együtt vagytok, akkor nem írnának olyan nők,akiket ez zavar.

Ha te keresel csajt, akkor megnézed az adatlapját, hogy számára a meglévő gyerek kizáró ok e, vagy sem.

2018. jún. 5. 19:31
 20/33 anonim ***** válasza:
86%

Persze, hogy normálos, a legtöbb ember nem akar más gyerekével sem együtt élni, sem nevelni. A ferfiak még durvábban csinálják ezt.

Nekem még nincs gyerekem, a párommal szeretnék közöset, így én sem ismerkednék gyerekes férfivel.

2018. jún. 5. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!