Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Màr a 3. nő tűnt el szó nélkül, miután megírtam, hogy van egy gyerekekem, és 2 nyíltan megmondta, hogy nem akar gyerekes férfival ismerkedni! Normális ez?
Normális.
Elvált, két gyerekes nőként soha eszembe se jutott volna, hogy ne az első percben tisztázzam, hogy van gyerek. Adatlapra is kiírtam társkeresőn. Így akit ez zavar, azzal nem is foglalkoztunk egymással. Hidd el: te se akarsz olyan párt, aki nem fogadja el a gyereked!
Viszont egyáltalán nem biztos, hogy ha olyannal ismerkedsz, akinek szintèn van, az könnyen el fogja fogadni a te gyereked.
Egy nőnek tűzön-vízen át a sajátja lesz az első. Rengeteg konfliktus lehet ebből. Azt vettem észre, hogy a férfiak sokkal elfogadóbbak a témában! Kisgyerekes apaként nehezebb elfogadó nőt találni. Legalább is én ezt látom.
Jól van, most mit izélsz? Nem kötelező összejönniük gyerekes emberrel.
Első dolog legyen az adatlapon, hogy csak olyannal ismerkedsz, akinek gyerek nem akadály. Gondolom, részedről sem az, ha a nőnek van, így nem lehet azt mondani, hogy irreális elvárás. Kölcsönös alkalmazkodás.
Ha a társkeresős adatlapodon ott lenne, hogy van gyereked, és még képet is tennél fel róla, ahol együtt vagytok, akkor nem írnának olyan nők,akiket ez zavar.
Ha te keresel csajt, akkor megnézed az adatlapját, hogy számára a meglévő gyerek kizáró ok e, vagy sem.
Persze, hogy normálos, a legtöbb ember nem akar más gyerekével sem együtt élni, sem nevelni. A ferfiak még durvábban csinálják ezt.
Nekem még nincs gyerekem, a párommal szeretnék közöset, így én sem ismerkednék gyerekes férfivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!