Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkeresés szempontjából baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkeresés szempontjából baj lehet, hogy én nem vagyok ennyire szentimentális meg "spiri"?

Figyelt kérdés

Úgy értem, én nem tudok átszellemülten teát kortyolgatni, meg hümmögni az eső hangjára, mert az csak tea és az csak eső. Meg nincsenek bennem ilyen nagy vágyak, hogy "a szabad ég alatt akarok szeretkezni azzal, akibe szerelmes vagyok", mert valahogy nem tudom ezeket a szentimentális hülyeségeket átérezni.

Félre ne értsetek, tudok szeretni, szeretek ölelgetni, puszilgatni, szeretem kifejezni az érzelmeimet és a szeretetemet olyan intenzitásban, ahogy épp megélem, nem eltúlozva, csak amennyi épp "bennem van". Emiatt van, amit zavarbaejtően giccsesnek és túltoltnak tartok és nem tartom meghittnek az egymás szemébe mélyedést meg az ilyen pillanatokat, hanem inkább csinálni akarok valamit a másikkal, beszélgetni, sokkal racionálisabban fogom fel a folytatásst is, nekem kényelmetlen ez a "te vagy a legjobb" meg "örökké" téma, mert a világ nem ilyen és nem tudok/akarok színjátszani annak, akit szeretek. És nem tudok ilyeneket ígérni, csak azt, amit beváltok.

Ez mennyire probléma? Volt már pár srác, aki nem értette, hogy én miért nem értem, hogy mitől olyan jó gyertyafényes vacsinál a legfinomabb bort kortyolgatni, azon kívül, hogy "jól néz ki" meg "fancy". De nem tudok átszellemülni. Ez barbárság?

2018. máj. 29. 21:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
33%

Erről viszont valami hipszternövendék ugrik be és olyan mintha csak azért fikáznád ezeket, mert "toooooo mainstream", de azért a házasság-dogmát elég egyszerűen letudod "mer ez az élet rendje"...

Aha.

2018. máj. 29. 22:20
 12/26 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hipszter sem.

Csak valamiért az ilyen szentimentális lószarról nekem a látszatromantika meg a színpadiasság jut eszembe és úgy vagyok vele, mint mikor szülinapomon énekelnem kellett a kis dalocskát és megvárnom, amíg elfújhatom a gyertyát. Olyan kényelmetlen az egész és látszik rajta, hogy nincs mögötte annyi érzelem, mint amennyinek feltüntetik. És ez olyan... szar.

2018. máj. 29. 22:22
 13/26 A kérdező kommentje:

Például voltam múltkor randin, kinn ültünk a Szabadsághídon. És néztük a naplementét, ő meg lehunyta a szemeit és elővette a mobilját, hogy meg akar velem hallgatni egy számot, mert ez gyönyörű. Először találkoztunk és olyan cseszett furcsa meg kényelmetlen volt az egész, minek hallgassak vele zenét? Szép volt a kilátás, de nem éltem annyira, mint ő. Meg ugyanez, hogy hazafelé ahogy mentünk, felemelte a kezét, amivel az enyémet fogta, hogy megpörgessen. És nem tudom, nekem ez annyira művi és wtf.

Aztán végül emiatt sem folytattuk, mert nagyon másképp álltunk ehhez hozzá és szerinte én kizökkentem a lelki egyensúlyát azzal, hogy csak pislogok az ilyen pillanatokon. De istenem, egy idegen, miért jó az, ha egy (tényleg szép) számot meghallgat velem a naplementében? Semmi funkciója, azt meg ne játsszuk már el, hogy szerelmesek vagyunk. Ez nekem giccs és sok.

2018. máj. 29. 22:27
 14/26 anonim ***** válasza:
#Kérdező, jó, csak ez így... Hát. Akkor mit lehet tenni? Egész nap sorozatozni, utána kis szex (reszelős stílusban), aztán irány a meló?
2018. máj. 29. 22:40
 15/26 anonim ***** válasza:

Okés, kezdem már érteni miről beszélsz. Szerintem vannak dolgok amikben igazad van. Az a naplementés zenehallgatós meg pörgetős dolog úgy hogy idegenek vagytok egymásnak, tényleg fura. Főleg akkor ha a másik látja hogy nem élvezed a helyzetet.

Érdekes hogy pont ilyet fogtál ki, mert a pasik többsége elvileg érzelmileg fejletlen és gondolom eszükbe sem jutna ilyeneket csinálni :)

Amit meg a szerelemről meg az érzelmekről mondasz, az tényleg elgondolkodtató. Azt hiszem igazad van amikor azt mondod hogy rengeteg hazugság van és legalább ne hazudjatok. És lehet tényleg ez van, hogy az egész szerelem egy nagy lufi az emberek között, fényűző esküvők és pár év után meg véres válások. Azzal én is egyet értek, hogy ne játszák meg az emberek magukat és ne hazudjanak olyat amit nincs vagy olyat amiről tudják hogy vissza fogják úgyis vonni. Meg bírom ezeket a holtomiglan-holtodiglan esküket, hogy senki sem gondolja komolyan valójában. Vagy legalábbis az egyik fél biztosan nem. Ezt pedig a válásból meg a megcsalásokból lehet látni.

Na de inkább mégis az jön le abból amit mondtál, hogy csalódtál a szerelem érzésében, látod hogy az emberek nem olyanok mint amilyenenk hazudják magukat éjfélkor a bálterem csillogó táncparkettjén a gyertyatartós csillár alatt. Nem lehet hogy te is inkább félsz attól hogy nagyot csalódsz majd?

2018. máj. 29. 22:41
 16/26 anonim ***** válasza:
62%

Mi ez a bor mánia?

Nekem személy szerint sokkal jobb egy pohár whisky jéggel, legyen az 5 vagy éppen 50 ezer forintos. Semmi nem érhet fel hozzá, talán a legminőségibb sörök vagy pálinkák.

Bort utoljára 16 évesen ittam komolyabban, azért, hogy berúgjak. Azóta haverok rádumáltak mindenfélére, drágától olcsóig, de ugyanúgy erőltetnem kellett mint a Koccintóst.

2018. máj. 29. 22:47
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy az kell, hogy egyrészt ne vadidegenek pörgessenek, másrészt meg látnod kéne, hogy ez ő maga, nem giccs?

És egyikből jön a másik. Ha megismersz valakit, akkor tudod, érzed, hogy amit tesz, az ő maga-e vagy csak egy valahonnan lopott előadás.

2018. máj. 29. 23:00
 18/26 anonim ***** válasza:
70%

Á, üdv a gyakorin, ahol ha van egy tulajdonságod, akkor az tuti, hogy végletesen túlzásba viszed.

Én amúgy értelek asszem. Jó látni néha egy racionálisabb lányt.

2018. máj. 29. 23:10
 19/26 peca1000 ***** válasza:
100%

Dehogyis baj, sőt!

Én sem vagyok oda ezekért a romantikus sz@rságokért, ahogy a férfiak többsége sem.

Akiknek talán ez fontos lehet, az első szerelmeseknek, és talán a 20-as éveik elején járóknak.

Randik esetén cukrászdába, vagy gyorskajáldába vittem a csajokat, esetleg moziba.

A romantika nagy séták alatt parkokba vagy erdei kirándulások alkalmával jött, maga a környezet adta a hangulatot.

Úgyhogy ne aggódj, értékelni fogják, ritka kincs vagy! :)

2018. máj. 29. 23:15
 20/26 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem semmi szentimentalis es foleg "spiri" nincs egy pohar borban, viszont nagyon jo dolog pl. nyaron kiulni a Duna vagy vmilyen vizpartra es inni egy finom bort. Nezni a fenyeket, erezni az esti illatokat, szellot....

Lazulj mar le egy kicsit neha.

Azt meg vegkepp nem ertem, hogy jon ide a te vagy a legjobb szoveg.

Nem csak vegletek vannak.

2018. máj. 29. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!